HRVATI BESNI, OVO IM NEĆE OPROSTITITI NIKADA! Ronaldo i Georgina u Dubrovniku uradili nešto što nisu smeli! Ovaj gaf će ih skupo koštati! (VIDEO)

Jedini ko je imao tu čast bio je Papa Ivan Pavao II. Jedino su on i poznati par imali tu čast i privilegiju

Ronaldo, Georgina i fudbalerov sin
Ronaldo, Georgina i fudbalerov sin, Foto: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera sveta i njegova devojka Gerogina Rodrigez odlučili su da Vaskrs provedu u Dubrovniku. Portugalac je u subotu sa svojim Juventusom proslavio titulu prvaka Italije, a onda je prvatnim avionom odleteo za Dubrovnik.

Ronaldo je u ovom lučkom gradu dobio tretman kakav nisu ni mnogo veće zvezde što su bile u ovom gradu. Naime, Ronaldo i Georgina su svojim kombijem stigli do samih zidina starog grada, što nije bilo dozvoljeno ni jednoj Angeli Merkel.

Jedini ko je imao tu čast bio je Papa Ivan Pavao II. Jedino su on i poznati par imali tu čast i privilegiju.

Ono što je zasmetalo mnogima u tom trenutku jeste odnos Ronalda i Georgine prema obožavateljima, a pre svega deci. Naime, veliki broj Dubrovčana okupio se u blizini ovog starog grada kako bi izmamili autogram od poznatog fudbalera, ali do toga nije došlo. Portugalac i Georgina su olaku ''iskulirali'' a kako kažu očevidci, Ronaldova lepša polovina se čak rugala i smejala prisutnima.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi