TRAŽE ODLAGANJE BARAŽA Protivnički selektor u karantinu zbog koronavirusa, potencijalni problem za fudbalere Srbije?!

Fudbalski savez Izraela obavestio je Fudbalski savez Škotske da planira da od UEFA zatraži odlaganje utakmice polufinala baraža Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo

Fudbaleri Srbije
Fudbaleri Srbije, Foto: EPA

Selektor te zemlje, Andi Hercog se 5. marta vratio u Izrael posle kratkog boravka u svojoj domovini, Austriji, posle čega je odmah upućen u svoj stan u Tel Avivu gde mora da ostane 14 dana u izolaciji.  

Ako ne pokaže simptome da je zaražen visudom kovid-19, na posao će moći da se vrati 19. marta, samo pet dana uoči utakmice u Škotskoj.

Izrael je uveo veoma stroge propise za putnike iz zemanja u kojima su zabeleženi oboleli od koronavirusa.

Ministastvo zdravlja zahteva da svi koji traže dozvolu za ulazak u Izrael, ionako već vrlo restriktivnu, moraju da dokažu da mogu da provedu 14 dana u samoizolaciji. U suprotnom, mogu da se vrate odakle su došli.

Hercog je prošle sedmice boravio u Austriji, u kojoj je zabeleženo 112 zaraženih koronavirusom, bez smrtnih slučajeva. U Izraelu je registrovano 39 zarženih, od kojih je četvoro potpuno oporavljeno, prenosi "Žurnal"!

Pobednik polufinala baraža Divizije C Lige nacija Škotska - Izrael u finalu za plasman na Evropsko prvenstvo igraće protiv boljeg iz duela Norveška – Srbija.

Domaćin u finalu 31. marta biće pobednik utakmice u Oslu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi