Crvena zvezda
ALO / Vladimir Markovic
Crvena zvezda

ALO / Vladimir Markovic

Crvena zvezda, Foto: ALO / Vladimir Markovic

Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča Crvena zvezda-Inđija.

Crvena zvezda ostvarila je 6. pobedu u Superligi Srbije. Gosti iz Inđije vodili su do pred sam kraj meča, a onda su Zvezdi svirana dva penala.

Milojević: Sve ide na moju dušu; Blagojević: Pravimo budalaštine

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 14.09.2019. 20:09 Crvena zvezda je u veoma uzbudljivom duelu stigla do nove superligaške pobede savladavši Inđiju rezultatom 2:1. Foto: FK Crvena zvezda Oba pogotka za šampiona Srbije postigao je Milan Pavkov iz jedanaesteraca u završnici meča, a posle utakmice treneri oba kluba su sumirali utiske.

Ako je postojala dilema da li je bilo prvog, oko drugog nije bilo polemike jer je neverovatnu glupost uradio, inače sjajni, golman Inđije Preković.

Utisak je da su se Beograđani izvukli. Bilo kako bilo, šampiona naše države u sredu očekuje meč prvog kola Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna.

KRAJ MEČA! 

91' Milan Pavkov, ponovo sa bele tačke. Prethodno se golman Preković spetljao u kaznenom prostoru i oborio Garsiju.

88' Precizan je Milan Pavkov, Zvezda izjednačava u samom finišu meča. 

87' Penal za Zvezdu!

81' Vukanović menja Van la Paru. 

78' Sjajno je tukao Vulić, ali ponovo idealno brani Preković! Zvezda je izvela svoj 11. korner, no, ništa se nije promenilo! 

74' Šutirao je Vulić iz daljine, ali lopta nažalost odlazi preko gola. 

71' Sijaset naleta domaćih, međutim bez završnog udarca. Gomila kornera nisu donela ništa novo.

67' Umesto Ivanića ulazi Miloš Vulić, a na "Marakani" su se po prvi put po ko zna koliko vremena čuli zvižduci! 

63' Velika prilika za Zvezdu! La Para je šutirao sa jednog metra, ali sjajno interveniše Preković!

61' Strašna prilika za gostiju! Sjajno su otvorili kontru gosti, na fintu Tomića je pala cela Zvezdina odbrana, ali je sjajno odbranio Milan Borjan!  

60' Sjajan start Milunovića koji sprečava potencijalno opasan napad Inđije. 

56' Najbolja prilika za domaćina! Sjajno ubacivanje Rodića za Tomanea koji je bio na ivici ofsajd poziciji, lepo šutirao, ali golman Inđije vrhovima prstiju intervenisao!  

55' Crvena zvezda nema jasnu ideju kako da ugrozi gol gostiju, pokušao je Garsija koji je šutiao, ali je lopta zakačila nekog od igrača Inđije za 6. korner. 

51' Sjana akcija crveno-belih, u prilici se našao Mirko Ivanić, ali je sudija signalizirao ofsajd poziciju, usporeni snimak je pokazao da je to bila greška arbitra. 

50' Peti korner za fudbalere Zvezde, bio je to dobar centar šut, ali nije bilo prostora za bolji udarac.

48' Borjan je odbranio šut igrača Inđije. Milosavljev se potom povredio i moraće da napusti igru! Umesto njega Nebojša Bastajić!

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Tomane se zagreva i po svemu sudeći on će zaigrati u 2. poluvremenu, ali se još ne zna umesto koga. Umesto Gajića, Zvezda menja formaciju u 3-4-1-2!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

Sjajna partija za sada gostiju iz Inđije, Zvezda ima dosta problema da dođe do svoje igre, a Inđija iako malo povučenija, branila se idealno i bila je konkretnija. Tako su gosti poveli sjajnim udarcem sa distance Branislava Tomića, zatim je dobru šansu imao i kapiten Inđije, Dmitrov, ali nije došlo do dupliranja prednosti.

45' Nije bilo nadoknade vremena, pa se tako na odmor odlazi rezultatom 0:1

40' Opasna kontra Inđije. Dimitrov je pokušao sa distance, ali ovaj put Borjan siguran. 

39' Pokušaj Garsije iz slobodnjaka sa dvadesetak metara zaustavio je živi zid, tačnije Rogač.

35' Goooooooool, i to gostiju! Vodi Inđija sjajnim golom Branislava Tomića! Šok na Marakani, očekuje nas jako zanimljiv duel! Lopta mu se odbila na nekih 30 metara od gola, snažno je šutirao, Borjan je bio zaklonjen, i Inđija dolazi do gola prednosti.

31' Pavkov ne koristi kako treba idealan centar šut Milana Rodića.

29' Slobodan udarac za Zvezdu izveo je Garsija i jednim oštrim centaršutem gađao u peterac, ali se ponovo sjajna odbrana gostiju dobro snašla i odbranila svoj gol.

24' Odmah u sledećem napadu La Para je pokušao makazicma da postigne pogodak, ali je ovaj atraktivan potez otišao preko gola.  

23' Velika šansa za Garsiju! Tandem Zvezdinih krila bio je u netru pažnje tokom ove akcije, La Para je prošao po strani i zavrnuo u peterac, Garsija je šutirao iz prve, ali pravo u golmana Prekovića.

20' Lepo su kombinovali Pavkov i Ivanić na ivici šesnaesterca, ali ostaje bez promene rezultata. 

17' Gosti graju veoma dobar fudbal i do sada nisu dopustili Crvenoj zvezdi nijednu pravu šansu. 

12' Prvi korner za goste. Izveo ga je Dimitrov, ali otklonjena je opasnost po gol Zvezde.

10' Slobodan udarac za Zvezdu izveo je La Para, cenntrirao je na drugu stativu, ali je to pročitala odbrana Inđije. 

6' Visok presing crveno-belih, domaćin, kao što se i očekivalo, kontroliše sredinu terena. 

3' Prva poluprilika za domaćina, La Para je za pola koraka zakasnio pa nije lepo poklopio loptu, ali je njegov šut osigurao prvi korner na utakmici.

2' Fudbaleri Inđije su utakmicu otvorili sa visoko podignutom zadnjom linijom što je znak da su došli na "Rajka" da se nadigravaju. 

UTAKMICA JE POČELA! 

Crvena zvezda i Inđija sastaju se u okviru 8. kola Superlige Srbije.

Na tribinama stadiona "Rajko Mitić" okupilo se 5.000 ljubitelja fudbala.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su za sada stoprocentni i upisali su 5 pobeda iz isto toliko mečeva. Inđija je pak loše započela sezonu budući da je na 7 mečeva upisala dve pobede, remi i čak 4 poraza.

Mane i Salah režirali preokret Liverpula! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 14.09.2019. 17:01 Fudbaleri Liverpula savladali su ekipu Njukasla sa 3:1. Sadio Mane, Foto: EPA-EFE/PETER POWELL Liverpul je kratko strahovao u duelu sa Njukaslom, na kraju ostvario novu, petu vezanu pobedu u sezoni, a 14. zaredom u Premijer ligi, računajući i prethodni šampionat.

Zvezdini navijači sa posebnim fokusom iščekuje debi Radživa van la Pare, koji je u prethodnih desetak dana imao dovoljno vremena da se uklopi u sistem treninga bivšeg šampiona Evrope i upozna se sa određenim taktičkim zamislima stručnog štaba srpskog šampiona. Crvena zvezda će prvi put ove sezone zaigrati sa tandemom potpuno novih krila (Van la Para i Mateo Garsija), koji bi mogao da predstvlja najvećeg aduta u mečevima Lige šampiona u ovoj sezoni.

Marka Marina nema ni na klupi, pošto ima manjih prolema sa povredom, a u sredini terena još će igrati Kanjas i Jovančić.

Stadion: Rajko Mitić

Kapacitet: 51.755

Sudija: Igor Stojiljković (Zemun)

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić - Garsija, Ivanić, Van la Para - Pavkov.

INĐIJA (4-2-3-1): Preković - Dimitrijević, Rogač, Vidić, M. Ilić - Bosančić, Tomić - Bjeličić, Dimitrov, Milosavljev - B. Ilić.

Trener šampiona države, Vladan Milojević, odlučio je da na klupi ima rezervnog golmana Nikolu Vasiljevića. Tu su još: Radovan Pankov, Miloš Vulić, Srđan Babić, Tomane, Veljko Simić, Aleksa Vukanović.

Sa druge strane, strateg Inđije Srđan Blagojević opredelio se da na klupi ostavi Stanivukovića, Bastajića, Jovanovića, Banjca, Janjića, Čermelja i Josovića.

Komentari (1)

hrabri sudija

18.09.2019 07:39

Poklonio pobedu