Puki
EPA Alan Walter
Sadio Mane

EPA-EFE/PETER POWELL

Sadio Mane, Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Liverpul je kratko strahovao u duelu sa Njukaslom, na kraju ostvario novu, petu vezanu pobedu u sezoni, a 14. zaredom u Premijer ligi, računajući i prethodni šampionat. 

Više uzastopnih pobeda ima Mančester siti (18 i 15, pod vođstvom Pepa Gvardiole), a 14 je ostvario i Arsenal, kada ga je vodio Arsen Venger.

PROČITAJTE JOŠ:

"Redsi" su slavili 3:1, iako su gubili od sedmog minuta (Džetro Vilems).

Sadio Mane je, međutim, do poluvremena sa dva efektna gola preokrenuo.

U nastavku je pogodio i Mohamed Salah, nakon brze i efektne akcije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pobeda Liverpula dodatno je dobila na težini jer je Mančester siti ostao praznih šaka na gostovanju Noriču.

Puki

EPA Alan Walter

Foto: EPA Alan Walter

Šampion Engleske poražen je rezultatom 3:2. Vođstvo povratniku u Premijer ligu doneo je Mek Lin, a prednost je udvostručio Kentvel. "Građane" je u igru vratio Aguero pogotkom neposredno pred odlazak na odmor, ali je u 50. minutu Puki nastavio impresivan golgeterski učinak.

Fenomenalnim udarcem Rodri je smanjio zaostatak u 88. minutu, ali je Norič sačuvao gol prednosti do poslednjeg sudijskog zvižduka i naneo Sitiju prvi poraz u sezoni.

Pavkov sa bele tačke vodio crveno-bele do preokreta! Golman Inđije tragičar meča!

Crvena zvezda ostvarila je pobedu od 2:1 ekipu Inđije golovima Milana Pavkova sa bele tačke. Crvena zvezda, Foto: ALO / Vladimir Markovic Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča Crvena zvezda-Inđija. Crvena zvezda ostvarila je 7. pobedu u Superligi Srbije. Gosti iz Inđije vodili su do pred sam kraj meča, a onda su Zvezdi svirana dva penala.

Između pomenutih duela odigrano je još pet premijerligaških duela, a posebno raspuccani bili su londonski klubovi.

Na krilima Sona Totenhem je savladao Kristal palas (4:0), a osim Korejca koji je bio dvostruki strelac mrežu su tresli još i Van Anholt koji je postigao autogol i Lamela.

Ubedljiv je bio i Čelsi koji je savladao Vulvse rezultatom 5:2, a utakmica je protekla u znaku trostrukog strelca Abrahama koji je u nastavku utakmice uspeo da zatrese i svoju mrežu. Osim talentovanog napadača strelci su bili i Tomori i Maunt za Čelsi, a Kutrone za Vulverhempton.

Minimalne pobede upisali su Mančester junajted nad Lesterom, golom Rašforda, ali i Sautempton na gostovanju Šefildu pogotkom Đenepoa.

Jedini duel koji je završen bez pobednika bio je susret Brajtona i Barnlija (1:1).

BONUS VIDEO:

Đorđević posle Amerike: "Bila nam je velika želja, igrali smo za čast"