Vladan Milojević
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Foto: FK Crvena zvezda

Oba pogotka za šampiona Srbije postigao je Milan Pavkov iz jedanaesteraca u završnici meča, a posle utakmice treneri oba kluba su sumirali utiske.

"Čestitam ekipi Inđije. Videli smo tim koji želi da igra i nismo imali rešenja za njihov pristup. Sve što smo videli ide na moju dušu. Verovao sam u pripremi da će sve biti drugačije. Prvo poluvreme nije ličilo ni na šta. Popravili smo utisak u nastavku i čestitam mojim igračima na borbi i preokretu", rekao je Vladan Milojević.

Pročitajte još:

Pod utiskom neverovatne završnice meča bio je i strateg Inđije.

"U šoku sam posle ovakve završnice. Igramo dobro, čestitaju nam rivali, a mi napravimo budalaštine i izgubimo. Pokazali smo da posedujemo kvalitet da igramo najbolje domaće takmičenje, čestitam momcima, ali je ovo što se desilo neverovatno", izjavio je Srđan Blagojević.

Pavkov sa bele tačke vodio crveno-bele do preokreta! Golman Inđije tragičar meča!

Crvena zvezda ostvarila je pobedu od 2:1 ekipu Inđije golovima Milana Pavkova sa bele tačke. Crvena zvezda, Foto: ALO / Vladimir Markovic Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča Crvena zvezda-Inđija. Crvena zvezda ostvarila je 7. pobedu u Superligi Srbije. Gosti iz Inđije vodili su do pred sam kraj meča, a onda su Zvezdi svirana dva penala.

Bonus video: Đorđević:Odlazim, vreme je!