Partizan - Mančester junajted
printscreen
Partizan - Mančester Junajted

printscreen

Partizan - Mančester Junajted, Foto: printscreen

Fudbaleri Partizana igraju protiv Mančester junajteda utakmicu trećeg kola Lige Evrope, a u 67. minutu meča je nedosuđen čist penal za crno-bele!

Miletić zakasnio za delić sekunde, Marsijal nepogrešiv! Da li je sudija pogrešio? (VIDEO)

Fudbaleri Partizana igraju s Mančester junajtedom u trećem kolu grupne faze Lige Evrope. Kraj poluvremena! Partizan je nažalost pred kraj prve deonice primio gol iz penala, precizan je bio Marsijal. 43' VODI MANČESTER 1:0! Marsijal je pogodio sa bele tačke, pre toga je jedanaesterac napravio Nemanja Miletić.

Prenos možete pratiti našem portalu!

PROČITAJTE JOŠ:

Posle dosuđenog penala za Junajted u prvom poluvremenu, Milošević je sve karte stavio u napad Partizana, a da je sudija Hernandez svirao čist penal, crno-beli ne bi morali poslednjih 15 minuta da jure rezultat!

Da li je bio penal za Mančester junajted ili je Partizan pokraden? (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 24.10.2019. 19:49 - 24.10.2019. 19:58 Posle prvih 45 minuta, Mančester junajted vodi golom sa bele tačke! Partizan - Mančester junajted, Foto: AP Marko Drobnjaković Fudbaleri Partizana igraju protiv Mančester junajteda utakmicu trećeg kola Lige Evrope, a na kraju prvog poluvremena dosuđen je veoma sumnjiv penal za goste!

Natho je centrirao pred gol Junajteda, lopta je pogodila nekoga iz odbrane "crvenih đavola", a sudija iz Španije je odmahnuo rukom, pokazavši da nema penala za Partizan!

U nastavku akcije, opet su crno-beli reklamirali igranje rukom, lopta je pogodila Vilijamsa u ruku,a sudija opet nije odreagovao!

Partizan je drastično oštećen u jednom napadu i to dva puta!

BONUS VIDEO

Policija okupirala navijače Mančester junajteda!