Megan Rapino
AP/Antonio Calanni
Megan Rapino

AP/Antonio Calanni

Megan Rapino, Foto: AP/Antonio Calanni

Megan Rapino je večeras na svečanosti Fife u Milanu proglašena najboljom fudbalerkom sveta.

Njena pobeda je smatra važnom za sve žene u sportu, a čuvena je borba Rapinove da žene imaju slična primanja kao muškarci u fudbalu iako je to bez realne ekonomske osnove budući da je muški fudbal višestruko popularniji.

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikanka Megan Rapino (34) pojavila se u neobičnoj haljini, više nego dobro raspoložena. Važno priznanje je došlo 17 godina od početka njene juniorske karijere i 14 godina nakon profesionalnog starta.

Megan Rapino sa partnerkom

AP/Luca Bruno

Megan Rapino sa partnerkom, Foto: AP/Luca Bruno

Fudbalerka koja trenutno nosi dres Rejna iz Sijetla i koja je boje reprezentacije nosila mnogo puta (za Ameriku je igrala na Svetskom prvenstvu 2015. godine, 2011. i 2019. ali i na Olimpijskim igrama u Londonu pre sedam godina kada su SAD osvojile zlato.

Policija reagovala, bolesnici uputili Siniši stravične reči! Više puta mu poželeli smrt

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 09:17 - 24.09.2019. 09:22 Neverovatno. Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Filippo Venezia Fudbalski svet već dva meseca šalje podršku Siniši Mihajloviću i malo ko se nije oglasio toplim rečima o srpskom treneru! Međutim, uvek ima onih koji zarad medijske pažnje ili zbog možda nekih težih razloga pišu neprikladne stvari po društvenim mrežama.

Najbolji fudbaler sveta za 2019. je Argentinac Lionel Mesi koji je Zlatnu loptu primio u društvu supruge Antonele Rokuzo i sinova.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"