Siniša Mihajlović
EPA/Filippo Venezia
Siniša Mihajlović

EPA/Filippo Venezia

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Filippo Venezia

Fudbalski svet već dva meseca šalje podršku Siniši Mihajloviću i malo ko se nije oglasio toplim rečima o srpskom treneru! Međutim, uvek ima onih koji zarad medijske pažnje ili zbog možda nekih težih razloga pišu neprikladne stvari po društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako se na jednoj Fejsbuk stranici koja broji 45.000 pratilaca našlo nekoliko krajnje morbidnih poruka:

"Da li dolazi Mihajlović na meč protiv Rome ili će opet na zračenje?"

"Zašto su Bolonja - Spal igrali u petak, je l’ su se to plašili da Siniša ne umre do nedelje ili je možda morao za vikend na hemoterapiju?"

"Mihajlović je u grupi trenera koji neće izgurati na klupi do kraja prvenstva."

"Gol Remzija, RIP Siniša."

Siniša Mihajlović

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Pomenute, a i još neke gadosti izazvale su pravi revolt među navijačima Bolonje, koji su prijavili ovu stranici administratorima Fejsbuka, pa je stranica obrisana. Međutim, pravni tim Bolonje ne želi da se na tome završi. Policiji je prijavljen slučaj kako bi se identifikovali odgovorni za ovaj skandal.

Francuzi gube trofej, nađena im "droga", misteriozne supstance koje su žvakali pre pobede nad "kockastima"

AUTOR: Kurir/S.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 20:15 Ovo je zatreslo fudbalsku planetu. Francuska Hrvatska, Foto: EPA,AP PSŽ i reprezentacija Francuske nalaze se pod istragom Svetske antidoping agencije (WADA), jer su njihovi fudbaleri uoči utakmica žvakali sumnjive žvake.

Tako će ovaj izliv mržnje završiti na sudu, a počinioce čekaju kazne za vređanje Siniše Mihajlovića i bolesne želje koju su mu uputili. Inače, pre Mihajlovića na ovoj stranici vređani su Davide Astori i Gaetano Širea, nekadašnji fudbaleri koji su prerano napustili ovaj svet.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"