Aleksandar Veselinović
FK Čukarički
Takuma Asano

FK Partizan

Takuma Asano, Foto: FK Partizan

Opet taj Molde, mogli bi da zavape ljubitelji fudbala u Srbiji. Prvi ovoletošnji dolazak Norvežana se ne pamti po lepom, ponajmanje na Banovom brdu, a eto ubrzo i drugog. Humska (prazna?) čeka dželata Čukaričkog...

Stigao odgovor Partizanu iz UEFA! Pa da li je realno, evo koliko će sve TRAJATI!

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 16.08.2019. 20:19 - 16.08.2019. 20:26 UEFA je drakonski kaznila Partizan Malatija - Partizan, Foto: FK Partizan, Miroslav Todorović * UEFA kaznila Partizan dve utakmica igranja bez prisustva publike * Crno-beli se žalili * Žalbeni postupak trajaće dve nedelje Partizan se žalio na odluku UEFA da ga žestoko kazni igranjem dve evropske utakmice u Humskoj bez prisustva publike.

Mogu li Skandinavci ovog puta da napuste Beograd poraženi i kakav zapravo tim se namerio na Partizan u plej-ofu za Ligu Evrope, dobijamo odgovore od Aleksandra Veselinovića, trenera „brđana“.

- Veoma iskusan tim, pravi takmičarski, pun samopouzdanja. Doduše, malo i umoran. Odgledao sam deo utakmice i produžetke protiv Arisa i video sam da igrači nemaju svežinu koju su imali protiv nas. Izgleda, zbog velikog broja utakmica. Tako mi se učinilo. Ali, da ne pametujem o njihovoj igri, stručni štab Partizana će sigurno dobro analizirati Molde - priča Veselinović za „Alo!“.

Fulam ponovo slavi Mitrovića! Dao gol i Hadersfildu! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 16.08.2019. 22:30 - 16.08.2019. 23:58 Srpski golgeter sjajno se snašao u kaznenom prostoru protivnika Aleksandar Mitrović, Foto: AP * Aleksandar Mitrović je reprezentativac Srbije * Igra za londonski Fulam * Gol protiv Fulama mu je drugi ove sezone U trećem kolu Ćempionšipa napadač Fulama Aleksandar Mitrović postigao je gol Hadersfildu.

Ipak, gde je slaba tačka norveškog tima pored, eto, umora? I od čega treba da strahuju crno-beli?

- Poslednja linija Moldea je malo sporija, a vidimo svi da Partizan ima brzinu u ofanzivnom delu. A s druge strane, veštačka trava, koja je posebnog kvaliteta u Norveškoj, mogla bi da predstavlja problem Partizanu. Svakako neće biti lak dvomeč za našu ekipu.

S Arisom bi bilo lakše

Iz odgledanog dela revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem je domaćin u Solunu za 90 minuta nadoknadio minus iz Norveške (0:3), a potom primio gol u produžecima i ispao, Veselinović nosi i utisak da je grčki tim slabiji.

- Za Partizan bi bilo bolje da mu je rival Aris, ipak je Molde kvalitetnija ekipa. Grci su na krilima publike i atmosfere odigrali dobro.

Pa, kako izbaciti Molde? Da Čukarički sada igra protiv njih znali biste...

- Lako je sada biti pametan... Podsetiću, ipak, da smo tamo odoleli i u drugom poluvremenu odigrali kvalitetno, međutim, brz autogol u Beogradu nas je koštao poraza. Nismo imali iskustvo da adekvatno odgovorimo. Partizan ima mnogo iskustva i nadam se da će mu to koristiti.

Ako bi vas kolega Savo Milošević pitao za savet...

- Naravno da bih mu pomogao, ali za tim nema potrebe. Stručni štab Partizana zna šta treba da radi, a ja ću se, kao patriota, radovati uspehu ako ga ostvare. Svaka pobeda u Evropi je u opštem interesu srpskog fudbala - poručuje Aleksandar Veselinović.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića