Malatija - Partizan
FK Partizan, Miroslav Todorović
Malatija - Partizan

FK Partizan, Miroslav Todorović

Malatija - Partizan, Foto: FK Partizan, Miroslav Todorović

* UEFA kaznila Partizan dve utakmica igranja bez prisustva publike

* Crno-beli se žalili

* Žalbeni postupak trajaće dve nedelje

Partizan se žalio na odluku UEFA da ga žestoko kazni igranjem dve evropske utakmice u Humskoj bez prisustva publike.

Crno-beli su, takođe, podneli zahtev da se kazna suspenduje do završetka žalbenog postupka, a Apelaciono veće je danas obavestilo crno-bele da će taj zahtev razmatrati u utorak 20. avgusta.

"Nije nam dosuđen čist penal! Malo je sedam minuta nadoknade posle svega" Trener Malatije poludeo, optužio igrače Partizana

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 09:41 Možda bi trebalo krivce da traže u sebi. Sergen Jalčin, Foto: Youtube/ Ajansspor Trener Malatije Sergen Jalčin bio je nezadovoljan suđenjem posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Partizana. Malatija je pobedila crno-bele 1:0 na svom terenu, ali je to bilo nedovoljno zbog poraza od 3:1 u Beogradu.

Žalbeni postupak će trajati dve nedelje. UEFA je drakonski kaznila Partizan. Kaznu od dva meča pred praznim tribinama izrekla je zbog "rasističkih povika navijača" i isticanja "keltskog krsta".

Takođe, crno-beli moraju da plate 24.250 evra zbog ubacivanja predmeta na teren, korišćenja pirotehnike i blokiranih stepenica na tribinama.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim trenera Save Miloševića u četvrtak dočekuje Molde u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope, pa je nejasno kako će Partizan organizovati utakmicu za dva dana ako mu kazna bude suspendovana.

BONUS VIDEO

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu