Niko Kovač
EPA/Filip Singer
Tomas Miler

EPA/Lukas Barthtuttas

Tomas Miler, Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

Fudbaler minhenskog Bajerna Tomas Miler, nezadovoljan statusom kod trenera Nika Kovača, želi da napusti matični klub, prenosi ugledni list Bild.

Nemački 30-godišnji napadač, koji je u Bajernu od 11. godine, razočaran je jer je u poslednjih pet utakmica dobio samo 66 minuta na terenu i ozbiljno razmatra da ode u zimskom prelaznom roku.

PROČITAJTE JOŠ:

Miler nema nameru da javno kritikuje Kovača, kao što su to ranije radili saigrači, ali je frustraciju iskazao u razgovorima sa njima.

Tomas Miler

EPA/Phillip Guelland

Tomas Miler, Foto: EPA/Phillip Guelland

Ionako klimavo mesto definitivno je izgubio dolaskom Filipea Kutinja, a pošto je plan Bajerna da otkupi ugovor Brazilca od Barselone, Miler više ne vidi sebe na Alijanc areni.

Mihajlovićeva ćerka surovo iskrena posle onoga što se dogodilo u nedelju, ovoliko emocije je teško podneti...

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 22:42 - 07.10.2019. 22:56 Nije ostala ravnodušna. Viktorija Mihajlović, Foto: Instagram/vickymiha Viktorija MIhajlović, jedna od dve ćerke srpskog trenera Siniše Mihajlovića, oglasila se posle Sinišine utakmice sa ekipom Lacija. Mihajlovićeva Bolonja odigrala je 2:2 sa ekipom Lacija, a na klupi je posle duže pauze bio srpski stručnjak.

Miler je sa bavarskim gigantom osvojio čak 21 trofej do sada, među kojima su Liga šampiona i čak osam titula Bundeslige, uz 186 golova na 495 utakmica.

Podsetimo, nedavno je postigao pogodak protiv Crvene zvezde kada su on i Alkantara izbacili celu odbranu, a Milan Borjan ostao na cedilu.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Tofaša!