Lidija Vukićević
Printscreen
Lidija Vukićević

Printscreen

Lidija Vukićević, Foto: Printscreen

Mitar Mrkela je imao fudbalsku karijeru bez mrlje. Igrački rejting je stekao u Crvenoj zvezdi gde je odigrao 154 utakmice i postigao 30 golova, a put ga je zatim vodio u Tvente, Bešiktaš i holandski Kambur, gde je i stavio tačku.

Kao funkcioner Mrkela se dokazivao u Fudbalskom savezu Srbije i Zvezdi kao direktor mlađih selekcija, a u poslednje dve godine obavlja funkciju sportskog direktora crveno-belih. Koliko je uspešan govori i činjenica da je zajedničkim radom sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i trenerom Vladanom Milojević doveo na „Marakanu“ grupu odličnih igrača koji su klubu obezbedili učešće u Ligi šampiona posle 27 godina.

Mitar Mrkela

Alo!/Marko Metlaš

Mitar Mrkela, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Nenametljiv, gospodskih manira, Mrkela se uvek trudio da se nađe na margini dešavanja. Možda i zbog toga što se neretko nalazio u centru pažnje tabloida posle razvoda braka sa Lidijom Vukićević.

Popularna glumica, koja se proslavila u legendarnoj seriji "Bolji život", bila je seks simbol u "staroj" Jugoslaviji. Brak popularnih ličnosti je „pukao“ 2000. godine, kada je stariji sin Andrej, takođe fudbaler, imao osam, a mlađi sin David tri godine.

Posle razvoda sa Lidijom Vukićević, o privatnom životu Mrkele se nije znalo gotovo ništa. Sve dok nije počeo da se pojavljuje u javnosti sa drugom suprugom koja pleni atraktivnim izgledom gde god se pojavi.

Beogradski mediji objavili su u aprilu 2013. godine da je Mitar dobio sina i to je sve. Nekadašnje vihorno levo krilo ostalo je dosledno svojim principima da privatni život treba sačuvati iza porodičnog praga. 

Komentari (1)

Ja

10.09.2018 18:46

Odvratne sise ko dve razmaknute i nalepljene polulopte...