Nemanja Antonov
EPA/Dianne Manson
Nemanja Antonov

EPA/Dianne Manson

Nemanja Antonov, Foto: EPA/Dianne Manson

Čelnici kluba iz Humske u pregovorima su sa rukovodstvom švajcarskog prvoligaša, a u opticaju je jednogodišnja pozajmica.

"Pregovori sa crno-belima su još u početnoj fazi, zainteresovani su još neki klubovi. Ako slušam srce prihvatiću ponudu Partizana. To je veliki klub, pravi izazov za mene. Voleo bih da budem pojačanje crno-belih za Evropu", rekao je Antonov za “Žurnal” i dodao da ishod duela sa Videotonom neće imati uticaj na tok pregovora.

"Koliko znam iz Partizana su stupili u kontakt sa mojim klubom čim sam im ja dao potvrdan odgovor. Verovatno je u pitanju pozajmica na godinu dana".

On veruje da bi se brzo uklopio u tim Miroslava Đukića jer je sa Urošem Đurđevićem bio saigrač u mladoj reprezentaciji, a s Markom Jovanovićem na Karaburmi.

"Gledao sam ovog leta i domaće i mečeve Partizana na međunarodnoj sceni. Ekipa je ostala skoro nepromenjena u odnosu na prošlu sezonu, podjednako je jaka, ako ne i jača nego lane. Šanse da se crno-beli plasiraju u Ligu Evrope su realne", dodao je "zlatni orlić" sa Novog Zelanda.