Igrači Napolija
EPA Ciro Fusco
Igrači Napolija

EPA Ciro Fusco

Igrači Napolija, Foto: EPA Ciro Fusco

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis je zamrznuo isplatu zarada igračima i namerava da proda najveće zvezde tima. Prvi čovek kluba iz Napulja je pre gotovo tri nedelje naredio timu da ostane u karantinu posle utakmice Lige šampiona protiv Salcburga, zbog čega su se pobunili pojedini igrači.

Mihajlović dobio novu fantastičnu poruku od strane Crvene zvezde! (VIDEO)

AUTOR: Kurir/Alo.rs /M. Dr. DATUM I VREME: 23.11.2019. 12:42 Na "Zvezda TV" su od petka izložene u studiju kopačke Siniše Mihajlovića. Siniša Mihajlović, Foto: AP/Luca Bruno Legendarni fudbaler Crvene zvezde, a sada trener Bolonje Siniša Mihajlović dobio je veliku čast od srpskog šampiona. AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 22.11.2019.

U inicijalnim izveštajima o mogućoj kazni igračima je navedeno da će im biti oduzeto pet odsto od plate, ali je potom objavljeno da će uprava iskoristiti zakonsku opciju i da će taj procenat porasti na 25. Italijanski mediji navode da je uprava donela odluku da zamrzne isplatu zarada za oktobar, kao i da je već napravljen spisak igrača koji će napustiti klub.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Kao "pučisti" su označeni Kalidu Kulibali, Alan, Lorenco Insinje, Dris Mertens i Hose Kaljehon. Mediji navode i da se trener Karlo Ančeloti već smatra bivšim, kao da bi u januaru mogao na njegovo mesto da dođe Đenaro Gatuzo. Za sada mediji ne dobijaju informacije od igrača, koji odbijaju da govore, a pretpostavlja se da traže način da obore ovakve odluke uprave, kroz zakonske regulative.

BONUS VIDEO:

Mitrović: Zaslužili smo pobedu protiv Ukrajine