Srbija - Portugal
ALO Foto:
Srbija - Portugal

ALO Foto:

Srbija - Portugal, Foto: ALO Foto:

Fudbaleri Srbije poraženi su od selekcije Portugala rezultatom 4:2, a kad već nisu prikazali svoju najbolju igru na terenu, navijači su se potrudili da nadomeste neuspeh "Orlova" veoma snažnom porukom!

Sramotna poruka upućena Srbima od kapitena *Kosova i saigrača Sergeja Milinković-Savića! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 19:10 Pravi se lud, kao da se ništa nije desilo! Stefan Mitrović Albanska zastava, Foto: (AP Photo/Darko Vojinovic, FILE) Reprezentacija samoprozvane države Kosovo, je trijumfovala protiv selekcije Češke na domaćem terenu 2:1 i nalaze se na prvom mestu Grupe A! AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019.

I to su poslali zahvalnici navijačima iz Češke!

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentacija Češke igrala je protiv takozvane države *Kosovo u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija *Kosova posle preokreta stigla do pobede i prvog mesta u grupi! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 18:30 Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo! Fudbaler Kosova, Foto: AP Photo/Visar Kryeziu Fudbalska reprezentacija takozvane države Kosovo, pobedila je Češku rezultatom 2:1 u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine! AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 17:58 Jedan od najboljih fudbalera sveta nikada se nije upisao u listu strelaca protiv Srbije!

Kosovska policija privela je osmoro državljana Češke koji su planirali da puste dron sa natpisom "Kosovo je Srbija" tokom današnje utakmice između te dve reprezentacije na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini.

Zbog toga su navijači Srbije na severnoj tribini poslali poruku tako što su na transparentu napisali na češkom jeziku: "Hvala vam što se borite za Kosovo".

Srbija - Portugal

ALO! D.Vukajlović

Srbija - Portugal, Foto: ALO! D.Vukajlović

BONUS VIDEO 

Bogdanović posle Portorika: "Kad izađem na teren..."