Nikolas Domingez i Siniša Mihajlović (Bolonja)
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
Nikolas Domingez i Siniša Mihajlović (Bolonja)

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Nikolas Domingez i Siniša Mihajlović (Bolonja), Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Drugi poraz u nizu Bolonje, ponovo bez postignutog gola, ali ovog puta je igra bila mnogo bolja nego protiv Intera. Roma je pobedila Bolonju 1:0, ali izabranici Siniše Mihajlovića su sami krivi jer nisu iskoristili nekoliko doličnih šansi za gol. Srpski trener je zbog toga bio izuzetno ljut.

– Ako ste videli moj intervju prošle nedelje, to se upravo dogodilo. Stvaramo šanse, igramo dobro, trošimo toliko energije i idemo na pauzu sa golom manjka. Neprihvatljivo. Ne mogu ništa više da kažem, jer momci su uradili ono što su morali, ali to je ista stvar koja nam se ponavlja kao i utakmicu pre i utakmicu pre toga i utakmicu pre toga… Naročito protiv velikih klubova, imamo više poseda, više šuteva na gol, više šansi i bez bodova.

To što Bolonja dobija komplimente za fudbal kakav pruža ne tangira mnogo Mihajlovića.

– Komplimenti su besmislena uteha kada odlazimo praznih ruku. To je razočaravajuće. To je iritantno. Tako smo blizu i nikad ne stižemo do cilja… Sad je situacija takva da moramo da osiguramo opstanak protiv Specije i Torina. Šteta, velika šteta, jer posle Intera prošle nedelje ponovo nismo zaslužili da izgubimo - zaključio je legendarni Miha.