Crvena zvezda
ALO / Vladimir Markovic
Crvena zvezda

ALO / Vladimir Markovic

Crvena zvezda, Foto: ALO / Vladimir Markovic

 

Peta pobeda zaredom za beogradsko crveno-bele. Imali smo priliku da gledamo jednu dobr utakmicu sa obe strane. Golove za Zvezdu postigli su Milan Pavkov i Mateo Garsija, dok je za Novosađane pogodio Aranđel Stojković.  

Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos utakmice 7. kola Superlige Srbije, na ALO! u kojoj je Crvena zvezda savladala domaćina Vojvodinu sa 2:1!

90+3' KRAJ UTAKMICE

90' Sjajan udarac Miloša Vulića iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla pored leve stative! Igraće se još tri minuta u zaustavnom vremenu.

87' Slobodan udarac je izveo Milan Pavkov, ali loše.

Emotivnim stihom se oprostili: "Bićeš naš burazer život ceo..." Pokazali navijačku čast (FOTO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 20:28 Bravo! Filip Stojković, Foto: Marko Metlaš Jedan od najvažnijih igrača u prethodne dve sezone kod Vladana Milojevića napustio je klub u trećoj, kada je bio daleko od "stare forme", ali i od mesta startera. "Šuškalo" se prethodnih nedelja i na kraju se ostvarilo.

80' Jovan Kokir menja umornog Ezea. Voša traži svežinu po krilima. 

76' Vojvodina ne odustaje od barem boda u ovom meču. Velika bitka se vodi na sredini terena, ali čini se da Zvezda kontroliše utakmicu.

74' Imala je sreću Crven zvezda. Malo je falilo da Zukić zahvati loptu koju je centrirao Stojković. Na kraju je do nje došao Milan Borjan.

Ovo je cena ulaznice ako želite da pratite vaš klub na nekom gostovanju!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 31.08.2019. 12:09 Nova sezona u Ligi šampiona, odnosno Ligi Evropa počinje sredinom septembra. Večiti derbi, Foto: Alo/Marko Metlaš Evropska fudbalska unija (Uefa) postavila je gornju granicu za cene ulaznica za gostujuće navijače na utakmicama Lige šampiona i Lige Evropa.

71' Igrač gostiju, Veljko Simić dobija žuti karton.

67' Miloš Vulić menja Matea Garsiju, jačaju crveno-beli iz Beograda središnji deo veznog reda

64' Udarac fudbalera Vojvodine završio je malo iznad prečke gola Milana Borjana.

60' Aleksa Vukanović izlazi, a umesto njega je u igri Veljko Simić

59Kakva golčina Matea Garsije. Bravura omalenog Argentinca! Izveo je korner nekadašnji član Arisa, lopta mu se vratila na levu nogu. Šutirao je iz prve. Volej je završio u daljem uglu gola Rockova. Sjajan potez. 

55' Pokušaj Alekse Vukanovića sa ivice šesnesterca. Vrlo slabo i neprecizno. Preambiciozan pokušaj.

Poruka za Filipa Stojkovića

Foto Crvena zvezda

Poruka za Filipa Stojkovića "Žuleta", Foto: Foto Crvena zvezda

53' Vojvodina je ponovo prebacila težište igre na polovinu Zvezde, utisak je da beogradsko crveno-beli ne uspevaju trenutno da uspostave igru koju žele. 

47' Početna inacijativa Vojvodine, Zvezda uzvraća na drugoj strani.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Evo koliko morate izdvojiti novca ako hoćete uživo da gledate Kutinja, Kejna.. MNOGO!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 31.08.2019. 18:34 - 31.08.2019. 18:40 Određena cena paketa karata za mečeve Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić". Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Uprava FK Crvena zvezda odredila je cene ulaznice za predstojeći ciklus utakmica u Ligi šampiona.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Imalo je šta da se vidi u prvom poluvremenu, Vojvodina je bolje počela utakmicu, ali je Crvena zvezda iz prve prave akcije došla do vođstva. Odgovorila je brzo Vojvodina preko Aranđela Stojkovića. Bilo je šansi na obe strane. Vojvodina vrlo agresivna.

45+1 Čarke između igrača Vojvodine i Zvezde pred kraj poluvremena.

45' Velika prilika za Garsiju koji je natrčao na jednu loptu sa boka. 

43' Sjajna intervencija Borjana, šutirao je Đuričin.

40' Kolosalna šansa za Crvenu zvezdu, Dušan Jovančić je šutirao sa 10ak metara, ali preko gola. Jak tempo na "Karađorđu"!

Grizman predvodio napad Katalonaca, ali neuspešno! Samo bod, i to protiv "novajlija" (VIDEO)

AUTOR: Sportske/S.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 19:35 Ipak ništa bez Mesija. Grizman, Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA Fudbaleri Barselone nakon trećeg kola španske Primere imaju četiri osvojena boda. U prvom kolu su doživeli poraz na "San Mamesu" od Bilbaa, usledio je ubedljiv trijumf protiv Betisa i stekao se utisak da se Barsa probudila.

36' Goooooooool! Voša izjednačila sjajnom akcijom koju je završio desni bek "lala", Aranđel Stojković i matirao golmana Milana Borjana!

32' Sudija Šegrt je odredio pauzu igračima zbog vremenskih uslova budući da je u Novom Sadu trenutno 31 stepen celzijusa

26' Ponovo Milan Pavkov, sjajni golgeter Crvene zvezde postiže gol za vođstvo od 1:0 Milunović je napravio vipšak ulaskom u sredinu, proigrao je Vukanovića, a junak meča protiv Jang Bojsa je nesebično poslužio Pavkova. Lak zadatak za napadač crveno-belih. 

22' Bez većih opasnosti na obe strane. Veću inicijativu pokazuju crveno-beli, a Vojvodina odgovara oštrijom igrom, što dovodi do čestih prekida.

19' Period nešto mirnije igre. Crvena zvezda se oslobodila pritiska, uglavnom ravnopravna utakmica

13' Crvena zvezda je uspela da uspostavi igru na sredini terena pa je pritisak "Voše" spao. Zvižduci domaće publike na račun sadašnjeg igrača crveno-belih Radovana Pankova koji je igrao za novosadski klub.

8' Jak pritisak fudbalera Vojvodine, već 3. korner za Novosađane.

I Vardi se raspucao, a Čelsijevoj agoniji NEMA KRAJA! (VIDEO)

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 18:51 - 31.08.2019. 19:13 Uzbudljivo na Ostrvu, po običaju. Serhio Kun Aguero, Foto: AP/Nick Potts Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Brajton sa 4:0, u četvrtom kolu Premijer lige. Izabranici Pepa Gvardiole odigrali su sjajan meč, a posebno je briljirao Kun Aguero, koji je meč završio sa dva gola i asistencijom.

4' Bizarna situacija u jednom momentu kada je na teren istrčao pas pa je igra bila zaustavljena na nekoliko trenutaka. Kad je nezveni gost napustio igralište, meč se nastavio.

2' Vojvodina ima inicijativu na početku meča.

UTAKMICA JE POČELA!

Trener Vladan Milojević ostavio je na klupi rezervnog čuvara mreže Zorana Popovića, a tu su još Vulić, Ivanić, Njegoš Petrović, Simić, Rodić i Krstović. Trener Vojvodine Nenad Lalatović na klupi ima rezervnog golmana Nikolu Simića kao i Topića, Zukića, Kokira, Vučića, Đurića i Nemanje Nikolića. 

 

Srbija, Superliga, 7. kolo

* FK Vojvodina - FK Crvena zvezda

* Stadion: "Karađorđe"

* Sudija: Jovan Šegrt

Vojvodina: Rockov - Stojković, Veselinović, Saničanin, Devetak - Drinčić, Đurišić - Eze, Bojić, Đueričin - Gemović

Crvena Zvezda: Borjan - Degenek, Milunović, Pankov - Gobeljić, Kanjas, Jovančić, Žander - Garsija, Vukanović, Pavkov

Dobar dan i dobrodošli na blog posvećen duelu 7. kola Superlige Srbije u kom prvoplasirana na tabeli Vojvodina dočekuje Crvenu zvezdu.

PROČITAJTE JOŠ:

Vojvodina je do sada ostvarila 5 pobeda i jedan remi i sa 16 bodova nalazi se na čelu Superligaškog karavana sa dva meča više od crveno-belih iz Beograda.

Degenek više nije pozajmljen igrač!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 31.08.2019. 16:05 Degenek je prošlog leta došao u Zvezdu i posle samo polusezone prešao je u Al Hilal. Miloš Degenek, Foto: crvenazvezdafk FK Crvena zvezda otkupio je ugovor Miloša Degenka, tako da će borbeni štoper u naredne četiri godini biti fudbaler crveno - belih.

Zvezda se vraća obavezama u domaćoj ligi nakon nekoliko propuštenih mečeva zbog obaveza na evro sceni, a u dosadašnjim mečevima je bila maksimalna budući da je ostvarila 4 pobede iz 4 meča. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо