Večiti derbi
Alo/Marko Metlaš
Večiti derbi

Alo/Marko Metlaš

Večiti derbi, Foto: Alo/Marko Metlaš

Evropska fudbalska unija (Uefa) postavila je gornju granicu za cene ulaznica za gostujuće navijače na utakmicama Lige šampiona i Lige Evropa. Gostujući navijači moraće da izdvoje najviše 70 evra ukoliko žele da prate svoje ljubimce u Ligi šampiona je 70, odnosno 45 evra za  utakmice u Ligi Evrope.

Grupa s Partizanom: Noćna mora „đavola"

AUTOR: Alo.rs/Ž. V. DATUM I VREME: 31.08.2019. 10:00 Da znaju za „Riblju čorbu", na „Old Trafordu" bi u neko doba, a pogotovo po povratku iz Kazahstana, verovatno zapevali: „Avione, slomiću ti krila". Izmrcvareni, besni...

"Navijači su snaga ove igre i oni koji prate svoje klubove na gostovanjima moraju imati pristup ulaznicama po razumnim cenama, imajući u vidu i troškove samog putovanja.

Mihajlović se pojavio prvi put nakon borbe sa leukemijom, a onda je publika učinila nešto od čega će vam zastati knedla u grlu! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 30.08.2019. 21:36 - 30.08.2019. 21:43 Ponovo scene prepune emocija. Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI Siniša Mihajlović je pre oko mesec i po dana objavio da boluje od leukemije, a danas se vratio na stadion Renato Dalara na kom sa klupe vodi svoju Bolonju protiv SPAL-a u drugom kolu Serije A.

Ograničavajući cene ulaznica želimo da osiguramo da gostujući navijači mogu da putuju na utakmice i odigraju svoju ulogu u tome da atmosfera na stadionima bude posebna", rekao je prvi čovek Uefe Aleksander Čeferin.

PROČITAJTE JOŠ:

Nova sezona u Ligi šampiona, odnosno Ligi Evropa počinje sredinom septembra. Crvena zvezda igraće u B grupi Lige šampiona protiv Olimpijakosa, Bajerna iz Minhena i Totenhema, dok će Partizan nastupati u Grupi L Lige Evrope, a protivnici će mu biti Mančester Junajted, Astana i AZ Alkmar. 

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda