Dominik Tim i Aleksandar Zverev
EPA-EFE/WILL OLIVER
Dominik Tim i Aleksandar Zverev

EPA-EFE/WILL OLIVER

Dominik Tim i Aleksandar Zverev, Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Dominik Tim i Aleksandar Zverev su se plasirali u treće kolo Australijan opena, Austrijanac je nakon preokreta pobedio Aleksa Bolta posle 3 sata i 22 minuta sa 3:2 u setovima 6:2, 7:5, 7:6, 1:6, 2:6, dok je Nemac nešto lakše dobio Gerasimova 3:0 u setovima sa 7:6, 6:4, 7:5!

Posle svojih mečeva, Zverev i Tim su otišli do svlačionice kako bi opustili mišiće i pripremili za odlazak sa ovog kompleksa u Melburnu! Zverev je prvi umočio u kadu!

Njih dvojica su proslavili plasman u treće kolo fotografijom iz svlačionice, a na njima se mogu videti polugoli Tim i Zverev kako poziraju!

Dominik Tim i Aleksandar Zverev

printscreen instagram/Alexzverev

Dominik Tim i Aleksandar Zverev, Foto: printscreen instagram/Alexzverev

Može se primetiti kako Nemac upire prstom u kameru, a on sam ističe da je na Grend slemovima potrebno ići korak po korak! Sigurno je da potajno želi da napravi veći uspeh na najbitnijim takmičenjima u tenisu, on je jednom učestvovao u četvrtfinalu Rolan Garosa, a na ostala tri takmičenja nijednom nije prošao četvrtu rundu!

Sa druge strane Dominik je ozbiljnija pretnja za sve takmičare, dva puta je igrao finale Rolan Garosa, a na Završnom Mastersu u Londonu igrao je finale protiv Stefanosa Cicipasa!

Nema sumnje da su gladni uspeha i da žele da osvoje prvi Grend slem u svojim karijerama!