Napredak
Alo!
Napredak

Alo!

Napredak, Foto: Alo!

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, nakon evropskih podviga, predstojećeg vikenda nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije kada u Humsku, na rođendan crno-belih, dolazi Voždovac, a prvak Srbije putuje u Kruševac na megdan sa Napretku. Osokoljena trijumfom nad Olimpijakosom (3:1) u Ligi šampiona, ekipa Vladana Milojevića ide na gostovanje Napretku, koji je često znao da zaustavi crveno-bele, čak i u Beogradu.

Sadik izabran u idealni tim drugog kola! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.10.2019. 11:32 Ovo je novo priznanje za igrače Partizana, pošto je posle prvog kola u idealnom timu mesto zauzeo Bibras Natho. Partizan - Astana Sadik, Foto: partizan.rs Nigerijac Umar Sadik bio je izuzetno inspirisan protiv Astane u meču Lige Evrope.

Napredak je, uz Partizan i Čukarički, jedini tim sa pobedom nad Zvezdom u poslednje dve godine u Superligi, ali ove sezone bliži je dnu nego gornjem domu tabele. Sa druge strane, Crvena zvezda želi pobedom da nastavi uspon u formi posle večitog derbija i mirno ode na reprezentativnu pauzu.

Preminuo čuveni kapiten reprezentacije! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.10.2019. 10:24 Detalji o smrti iskusnog napadača nisu objavljeni. Ajzak Promis, Foto: twitter.com/FIFAcom Fudbalski svet ovoga jutra tuguje zbog smrti legendarnog fudbalera. Radi se o momku iz Nigerije Ajzaku Promisu koji je preminuo u 32. godini života. AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 03.10.2019.

Iste želje ima Partizan i to na 74. rođendanu na koji je "pozvan" Voždovac, samo tri dana od velike pobede u Kazahstanu protiv Astane (2:1) u Ligi Evrope. Izranici Sava Miloševića su u naletu i nameravaju da nastave u istom ritmu pred odmor.

PROČITAJTE JOŠ:

Lokalnim derbijem Vojvodine i subotičkog Spartaka u Novom Sadu večeras se otvara kolo, lider TSC gostuje Radniku u Surdulici, Radnički iz Niša u Šapcu "fenjerašu" Mačvi, dok Čukarički čeka Javor.

Raspored i satnica utakmica:

Petak:

Vojvodina Novi Sad - Spartak Subotica (18)

Subota:

Čukarički - Javor Ivanjica (18)

Mačva Šabac - Radnički Niš (18)

Rad - Proleter Novi Sad (18)

Radnik Surdulica - TSC Bačka Topola (18)

Nedelja:

Inđija - Mladost Lučani (15)

Napredak Kruševac - Crvena zvezda (16)

Partizan - Voždovac (18)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle utakmice sa Mačvom