Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020
EPA - EFE, Mykola Tys
Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020

EPA - EFE, Mykola Tys

Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020, Foto: EPA - EFE, Mykola Tys

Biti ili ne biti, a opet ne zavise "orlovi" sami od sebe! Došao je kraj kvalifikacija i postoji samo jedna računica - pobeda Srbije nad Ukrajinom i čudo u Luksemburgu gde Portugal ne sme da trijumfuje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ako se dogodi ovakav rasplet, fudbaleri Srbije idu direktno na EP kroz kvalifikacije uz senzaciju da Portugal kao prvak Evrope ne prolazi grupu.

Gosti vrhunski raspoloženi! Zafrkavaju se, ali i treniraju, dok smo legendarnog Ševčenka uhvatili u nezgodnoj pozi! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D i Miloš Dreković DATUM I VREME: 16.11.2019. 18:07 Spremaju se za meč sa Srbijom! Trening reprezentacije Ukrajine!, Foto: ALO!/ M.Dreković Reprezentacije Srbije i Ukrajine igraju sutra od 15 časova utakmicu 10. kola u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se održava 2020. godine!

Daleko realnija opcija je da "orlovi" sreću potraže kroz baraž Lige nacija u martu naredne godine, čemu su se manje-više i okrenuli svi u nacionalnom timu.

Ipak, teorija i dalje živi, minimalna nada postoji i borba do kraja u skladu sa tim.

Tu je i motiv osvete, jer je Srbija u Lavovu doživela najteži poraz (5:0), pa prvoplasiranoj Ukrajini želi se revanšira za taj debakl. Četa Andreja Ševčenka je i pokazala najviše u grupi, pa je teško očekivati potpunu osvetu, ali se tačan rezultat 3:0 vrednuje kvotom 14!

Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020

EPA - EFE, Mykola Tys

Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020, Foto: EPA - EFE, Mykola Tys

Obaveštenje i apel navijačima pred utakmicu protiv Ukrajine!

AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 18:16 Fudbalski savez Srbije izneo saopštenje povodom predstojeće utakmice sa Ukrajinom, mi vam ga prenosimo u celosti! Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020, Foto: EPA - EFE, Mykola Tys Povodom predstojeće utakmice Srbija - Ukrajina u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope (stadion "Rajko Mitić, nedelja, 17.

Naravno, Srbija najveće nade polaže u čudesnog Aleksandra Mitrovića! Golgeter "orlova" grabi ka rekordu na večnoj listi strelaca reprezentaije i vredi probati da daje gol u oba poluvremena - kvota je 12!

NAJČITANIJE NA SPORTU

Jasno je da će sve oči fudbalske javnosti u nedelju biti uprte u dešavanja na stadionu "Rajko Mitić", dok će se krajičkom oka pratiti i dešavanja u Luksemburgu. Kako biste sve to uspeli, Meridianbet kladionice su pravo mesto za vas.

Veliki Zvezdaš Ljubivoje Ršumović otkrio ko je iz redova crveno-belih uticao da on navija za Zvezdu!

AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 18:26 Iz bogate klupske istorije, naš pesnik je izdvojio omiljene momente. Ljubivoje Ršumović, Foto: FOTO TANJUG/ BOJAN STEKIC/ bk Veliki srpski pesnik, istinski zvezdaš i pisac stihova himne "Sve što smo želeli...", Ljubivoje Ršumović u razgovoru za Zvezda TV podelio je svoju ljubav prema crveno-beloj boji podsećajući na davna i uspešna vremena koja je doživeo prateći voljeni klub.

Maestralni Dušan Tadić trese mrežu i Srbija pobeđuje? Može! Zašto se ovaj tip i kvota 6 ne bi našli na vašem viken tiketu?

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"