Aleksandar Mitrović
EPA/Peter Powell
Aleksandar Mitrović

Tanjug/AP, Dave Thompson

Aleksandar Mitrović , Foto: Tanjug/AP, Dave Thompson

* Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović postigao je prvi gol u sezoni u dresu Fulama

* Zatresao je mrežu gostujućeg Blekburna u 81. minutu 

* To je ujedno bila i prva pobeda Fulama

U kom god klubu da je igrao, Aleksandar Mitrović je bio favorit navijača, a to je zaslužio svojim zalaganjem na terenu i stavom da preko njega slabo ko prolazi.

Fulam je pobedio Blekburn sa 2:0, a srpski napadač je postigao važan gol za svoj tim ali i sebe, no to nije bio jedini potez Mitrovića koji je oduševio Engleze.

Savo otkrio kako je doveo Asana i odgovorio na prozivke Binića!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 08:32 Osvrnuo se i na Crvenu zvezdu i na to kako ona ima veću podršku od države Savo Milošević , Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIC * Savo je zaslužan što je doveden Asano u Partizan * Odgovorio je na prozivke Dragiše Binića * Partizan pčekuje revanš sa Malatijom u četvrtak Fudbalere Partizana danas očekuje utakmice u Superligi sa Napretkom (19.00), a u četvrtak bi trebalo da potvrde plasman u sledeću rundu kvalifikacija a Ligu Evrope.

Da je pravi ratnik i da za njega nema izgubljene lopte pokazao je u jednom duelu gde su ga napala dvojica fudbalera Blekburna.

Borjan zapušio usta Hrvatu iz Kopenhagena!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 08:53 Stvari se zahuktavaju! Milan Borjan posle derbija, Foto: FK Crvena zvezda * Bartolec je izjavio da Zvezda ima dvojicu dobrih igrača a da su svi ostali prosek * Prva utakmica u Beogradu je završena 1:1 * Revanš se igra u utorak od 20:00 časova Prvi golman Crvene zvezde, Milan Borjan, odgovorio je na prozivke Hrvata iz Kopenhagena, Karlu Bartolecu, pred revanš utakmicu trećeg kola Lige šampiona.

Čuvao je loptu u svom posedu dok su ova dvojica pokušala da na sve načine preuzmu posed. Mitrović se sjajno izborio sa njima ali mu je lopta malo pobegla, da bi potom skočio glavom i napravio faul.

Ovakva borbenost je razlog zašto ga navijači obožavaju!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića