Savo Milošević
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC
Savo Milošević

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

Savo Milošević , Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

* Savo je zaslužan što je doveden Asano u Partizan

* Odgovorio je na prozivke Dragiše Binića

* Partizan pčekuje revanš sa Malatijom u četvrtak

Fudbalere Partizana danas očekuje utakmice u Superligi sa Napretkom (19.00), a u četvrtak bi trebalo da potvrde plasman u sledeću rundu kvalifikacija a Ligu Evrope. A na toj utakmici protiv Malatije je debitovao i Takuma Asano koji je postigao gol i iznudio prekršaj, a za njegov dolazak je najzaslužniji Savo Milošević:

Srbin se upisao u istoriju Ajaksa, izjednačio rekord Litmanena i JOHANA KROJFA (VIDEO)

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 22:16 Vidi se da je na pomolu nova fantastična sezona. Dušan Tadić, Foto: AP/Antonio Calanni Reprezentativac Srbije Dušan Tadić prikazao je još jednu odličnu partiju u dresu ekipe Ajaksa. Posle startnog remija na gostovanju Viteseu (2:2), Ajaks je pred svojim navijačima pobedio ekipu Emena sa 5:0, a kapiten Ajaksa je bio strelac i asistent za "kopljanike".

"Mogu o tome da napišem knjigu. Do Japanca sam došao preko prijatelja zaposlenog u švajcarskoj agenciji, ozbiljnoj, čiji je on takođe klijent. Komplikovana priča, imao je još godinu dana ugovora. Arsenal više nije mogao da ga pozajmljuje, morao je da napravi definitivan dogovor. Da vam ne pričam koliko je prvo Arsenal tražio. Međutim, nismo odustali, rizikovali smo čekajući neka pojačanja. Dovoditi igrače samo da biste to učinili, ili ih angažovati sa sumnjom to ništa ne znači. Znali smo čime raspolažemo, kakva nam je baza i šta nedostaje"- rekao je Milošević u razgovoru za Sportski žurnal, a onda se osvrnuo i na komentare bivšeg fudbalera Crvene zvezde, koji je sada funkcioner u FSS, Dragiše Binića, da Asano nije brz, već samo hitar.:

"Dragiša je moj veliki prijatelj i u ovoj situaciji jednostavno ne poznaje igrača. Nije u pravu".

Takuma Asano

FK Partizan

Takuma Asano, Foto: FK Partizan

Osvrnuo se i na Crvenu zvezdu i na to kako ona ima veću podršku od države:

"Partizanu je potrebno mnogo rada da preskoči Zvezdu. Nema podršku u onoj meri kao Zvezda, u svim segmentima, počev od države. To kod mene ne izaziva frustraciju već izazov. Komšije imaju više navijača, ljudi u medijima, svuda su po logici zastupljeniji. Više puta sam ponovio, nije mi izazov da pobedim lošu Zvezdu. Naprotiv..."

Flamengo okupio tandem nekadašnjih igrača Intera! Pljuštaće golovi!

AUTOR: Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 20:30 Trenutno je bez kluba. Mario Baloteli, Foto: EPA/YOAN VALAT * Mario Baloteli je trenutno bez angažmana * Nastupao je za Inter, Mančester Siti, Milan, Liverpul, Nicu i Olimpik iz Marseja * U francuskom prvenstvu je prethodne sezone na 25 mečeva postigao 8 golova i upisao 1 asistenciu AUTOR: B92/S.M.

Zvezdu u utorak (20.00) očekuje revanš utakmica sa Kopenhagenom, posle odigranih 1:1 u Beogradu:

"Te stvari su mi nepojmljive. Deset godina pričam da ako taj naš rivalitet prevedemo u bolesnu priču - to će samo da nas ubije. Jedne i druge. Umesto da idemo gore, mi dole. Pre 15 godina smo bili u situaciji da igramo četvrto kolo, sad krećemo od prvog. Ako se ovako nastavi, nećemo da igramo ni Ligu Evrope. Rekoh tim stvarima neću da se bavim. Neće me rastužiti ulazak Zvezde u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Naprotiv, to je fenomenalno za srpski fudbal. I spas. Na osnovu viđenog u Beogradu, Zvezda ima šanse. Bolja je ekipa od Kopenhagena. Rezultat 1:1 ne znači ništa. Crveno-beli mogu da podignu formu i prođu" - kazao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića