Milan Borjan posle derbija
FK Crvena zvezda
Milan Borjan posle derbija

FK Crvena zvezda

Milan Borjan posle derbija, Foto: FK Crvena zvezda

* Bartolec je izjavio da Zvezda ima dvojicu dobrih igrača a da su svi ostali prosek

* Prva utakmica u Beogradu je završena 1:1

* Revanš se igra u utorak od 20:00 časova

Prvi golman Crvene zvezde, Milan Borjan, odgovorio je na prozivke Hrvata iz Kopenhagena, Karlu Bartolecu, pred revanš utakmicu trećeg kola Lige šampiona.

- Ne obraćam pažnju šta se piše po novinama, mi gledamo naša posla, da se pripremimo na najbolji mogući način za ovu utakmicu. Na njima da komentarišu, svako ima pravo da komentariše po novinama šta želi. Lepo je kada Bartolec ima takvo mišljenje, a mi ćemo da izađemo u utorak i pokažemo ko smo. Pokazali smo i ovde, oni se nisu ništa pitali, da nisu imali sudiju izgubili bi utakmicu. Ali, to je sve fudbal, treba da izađemo u utorak, probamo da pobedimo i prođemo dalje - rekao je Borjan za "Mozzarsport".

Savo otkrio kako je doveo Asana i odgovorio na prozivke Binića!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 08:32 Osvrnuo se i na Crvenu zvezdu i na to kako ona ima veću podršku od države Savo Milošević , Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIC * Savo je zaslužan što je doveden Asano u Partizan * Odgovorio je na prozivke Dragiše Binića * Partizan pčekuje revanš sa Malatijom u četvrtak Fudbalere Partizana danas očekuje utakmice u Superligi sa Napretkom (19.00), a u četvrtak bi trebalo da potvrde plasman u sledeću rundu kvalifikacija a Ligu Evrope.

Pohvalio je rivala, a posebno Vinda koji je izveo "panenku":

- Oni su odlična ekipa, imaju dobre pojedince, Vindu svaka čast za takvo izvođenje penala. Retko ko bi tako smeo da izvede penal na Marakani. Svaka mu čast, treba imati veliko samopouzdanje i uraditi tako nešto. Ndoje je fenomenalan, jak, ali videli ste da nam nisu napravili nijednu šansu. E sad, nikad se ne zna, videćemo u utorak, mi ćemo da izađemo opet da se borimo.

Flamengo okupio tandem nekadašnjih igrača Intera! Pljuštaće golovi!

AUTOR: Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 20:30 Trenutno je bez kluba. Mario Baloteli, Foto: EPA/YOAN VALAT * Mario Baloteli je trenutno bez angažmana * Nastupao je za Inter, Mančester Siti, Milan, Liverpul, Nicu i Olimpik iz Marseja * U francuskom prvenstvu je prethodne sezone na 25 mečeva postigao 8 golova i upisao 1 asistenciu AUTOR: B92/S.M.

Zvezdin golman smatra da se utakmica neće bitnije razlikovati od one u Beogradu:

- Očekujem tešku utakmicu, mislim da će oni igrati isto kao i ovde. Oni tako igraju svaku utakmicu, organizovana su ekipa, koja je dugo na okupu. Imaju Solbakena koji je takođe duže vreme u klubu i ima svoju filozofiju. Nadam se da će izaći isto kao što su i ovde, a mi treba da se pripremimo i probamo da postignemo dva gola i prođemo dalje - zaključio je Borjan.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića