Marko Grujić
EP/Laurence Griffiths
Marko Grujić

EP/Laurence Griffiths

Marko Grujić, Foto: EP/Laurence Griffiths

Marko Grujić bi mogao da se nađe na udaru menadžera Liverpula Jirgena Klopa, pošto su ga navijači na mrežama već "uzeli na zub". Srbin je na maternjem jeziku pisao komentare da je Oli Votkins, napadač Aston Vile verovatno okončao karijeru Adrijana na golu Liverpula i Englezi su to prozreli. Zbog toga engleski "Ekspres" piše kako je Grujić posramio Adrijana i da će verovatno morati da mu odgovori na neka pitanja.

Grujić je komentarisao igru "fantazi menadžer" u kojoj možete formirati virtuelni tim i on će biti bolji ili gori u zavisnosti od učinaka igrača koje ste izabrali. Aston Vila je nedavno ponizila Liverpul sa 7:2, a Oli Votkins, doskorašnji napadač Brentforda je postigao tri gola u toj pobedi. Upravo je Votkinsa Grujić imao u timu do utakmice protiv Liverpula, ali ga je sklonio baš pre meč protiv njegovog kluba.

- Prvih par utakmica čoveka nema nigde, ja nestrpljiv odlučih da ga maknem u Fantaziju... ostalo je istorija - napisao je Grujić na društvenim mrežama.

Pošto je u meču sa Aston Vilom umesto Alisona Bekera branio Adrijan, nije se baš najbolje proveo. A Grujić je onda napisao nešto što su mu zamerili navijači... 

- Verovatno je  i okončao Adrijanovu karijeru u Liverpulu - dodao je Grujić. 

PROČITAJTE JOŠ: