Crvena zvezda - Jang Bojs
Alo!/V.Zogović
Crvena zvezda - Jang Bojs

Alo!/V.Zogović

Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: Alo!/V.Zogović

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrali su nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 i zbog bolje gol razlike (2:2 u gostima) po drugi put zaredom pridružili su se fudbalskoj eliti!

Usledilo je veliko slavlje navijača ali i fudbalera Crvene zvezde koji su naoružani bakljama,vatrometom, šlemovima popeli na borbeno vozilo i napravili pobednički krug!

Suze radosnice, ogromna sreća i velika finansijska injekcija za delirijum na Marakani! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 27.08.2019. 23:31 Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Crvena zvezda, Foto: twitter/UEFAcom_de Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrali su nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 i zbog bolje gol razlike (2:2 u gostima) po drugi put zaredom pridružili su se fudbalskoj eliti!

Igrači tima sa "Marakane" su se, naime, posle meča sa Jang bojsom popeli na BOV (borbeno oklopno vozilo) i u pratnji najvatrenijih pristalica se provozali od "Marakane" do kružnog toka na Autokomandi. Najpre su se iz svlačionice crveno-belih čuli trubači, a zatim se slavlje preselilo na ulice srpske prestonice. Baklje, vatromet, pesma obeležili su ovu ludi proslavu igrača i navijača Crvene zvezde, a osim standarnog navijačkog repertoara pesama "delija", klicalo se Srbiji, Vujadinu Saviću, nedavno preminulom navijaču Mirku Talijanu... Fudbaleri Zvezde su bili prilično raspoloženi, pa su veliki rezultat, dok su se vozili u BOV-u, zalivali pivom.

Inače, prestavnici medija su nakon utakmice bili uskraćeni za izjave od izabranika Vladana Milojevića.

Veliko slavlje uveliko traje!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!