Eros Ramacoti
Facebook/FK Partizan
Eros Ramacoti

Facebook/FK Partizan

Eros Ramacoti, Foto: Facebook/FK Partizan

Fudbaleri Partizana u četvrtak imaju jako bitno gostovanje u Kazahstanu gde idu na noge ekipi Astane. Taj meč će u mnogome trasirati dalji evropski put crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

No, prostorije šampiona Kupa Srbije posetila je istinska legenda. Ali, ne sportka, njih FK Partizan ima u izobilju, ovog puta se podno "JNA" obrela velika zverka, šarmer, klasa, jedan od najtraženijih i voljenijih pevača današnjice - Eros Ramacoti.

Paritan je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu postavio dve fotografije na kojima je poznati italijanski pevač u crno-belom dresu uz opis:

"Kao osvedočeni navijač Juventusa pevač Eros Ramazzotti je oduševljeno primio dres Partizana crno-belog kolorita rekavši da mu je to omiljeni klub posle Juventusa."

Ćirić u Barseloni, Siniša u Sampdoriji! Miha juri da se pozdrave, a legenda Partizana ga pita "E, otkud ti ovde?"

AUTOR: Nedeljenik/S.I. DATUM I VREME: 01.10.2019. 08:31 - 01.10.2019. 08:39 Komična scena ilustruje količinu pažnje koju je Dragan Ćirić posvećivao fudbalu. Dragan Ćirić, Foto: Printscreen Youtube / Zonajuan Pronaći majstora u srpskom fudbalu, onog sa filigrantskim osećajem za dribling i sa lukavstvom u jednom, a mudrošću u drugom džepu, posebna je i vrlo zahtevna disciplina.

Partizan se sa Astanom sastaje u četvrtak od 16:50h u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope.

BONUS VIDEO:

Marko Podraščanin za Alo o zlatnim medaljama i o pobedama na teškim gostujućim terenima!