Duško Tošić
Youtube/Zajedno Za Život
OFK za život

Promo

OFK za život, Foto: Promo

U sredu se na stadionu Omladinskom stadionu odigrava veliki humanitarni meč u organizaciji Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ i jednog od najstarijih beogradskih fudbalskih klubova, OFK Beograda. Utakmica počinje u 18h, a ulaznica se kupuje jednostavnim slanjem sms poruke sa na broj 8495.

PROČITAJTE JOŠ:

Petostruki šampion države i osvajač Kupa, OFK Beograd, u ovoj godini slavi 108. godina postojanja. Za tu priliku ostvarena je saradnja sa Humanitarnom organizacijom „Zajedno za život“ koja kroz organizovanje sportskih događaja i utakmica sakuplja sredstva za lečenje teško obolele dece, te će se tako na terenu naći plejada asova iz istorije OFK Beograda, podeljeni u dva tima.

Povodom događaja se javno oglasio i Duško Tošić, bivši reprezentativac Srbije.

"Pozivam sve navijače, celu sportsku javnost i ljude velikog srca da budu humani i dođu na Omladinski stadion 4. septembra i podrže akciju "OFK za život"", rekao je Duško Tošić.

Amerikanci otišli u produžetak, dve sekunde pre kraja GUBILI, ali onda SKANDALOZNI PENALI! Bruka

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 16:56 - 03.09.2019. 17:07 Košarkaši SAD-a savladali su Tursku u drugom kolu SAD - Turska, Foto: EPA/Wu Hong Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država savladali su Tursku 93:92 posle dramatične završnice i produžetka u Šangaju. "Drim tim" je vodio tokom cećeg dela meča, imali su i +15 sredinom druge četvrtine, ali su potcenili rivala.

Pored nekadašnjih fudbalera Romantičara u manifestaciji OFK za život učestvovaće i poznate ličnosti iz javnog života, a predvodiće ih selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Srbije bodre Mutu Nikolića dok šutira trojke: "Zamalo da uđe"