Crvena zvezda titula
twitter/crvenazvezdafk
Kafu

Printskrin Instagram

Kafu, Foto: Printskrin Instagram

Došao je kao veliko pojačanje iz bugarskog Ludogoreca, a na Marakani se nije naigrao, pa nije ni čudo što je ubrzo došlo do raskida saradnje!

PROČITAJTE JOŠ:

ŽRTVA KAO NEKADA STOJKE! Bivšeg fudbalera Zvezde investitori prevarili za 100.000 evra, jedan od njih se ubio! (VIDEO)

POTVRĐENE TVRDNJE! Bio je njihova prva želja, Evroligaš oduzeo Lendejla Partizanu!

NOLE SE "UPUCAO U GLAVU", A RAFA SE ZAGRCNUO! Đoković i Nadal imaju zajedničkog neprijatelja, a nije Federer niti bilo koji drugi igrač! (VIDEO)

MVP EVROLIGE ZA JUNIORE I BUDUĆA ZVEZDA EVROPSKE KOŠARKE! Potencijalni reprezentativac Srbije i Hrvatske mogao da bira za koga će igrati, njegova odluka je ŠOKANTNA! (VIDEO)

Džonatan Kafu je u Zvezdu stigao na pozajmici iz francuskog Bordoa, a njegova plata od 700.000 evra, nije mu dala dodatni motiv u crveno-belom dresu. 

Odigrao je samo osam utakmica u kojima je postignuo dva gola. Zato ni ne čudi da je proglašen za najveće razočaranje trenera Vladana Milojevića.

On se ipak pojavio na proslavi Zvezdine titule, a fotografiju je podelio na Instagramu gde ga je sačekala paljba od pristalica crveno-belih.

Usledili su podrugljivi komentari na njegovoj slici, kao: "Ni kriv ni dužan uzede titulu i medalju, al dobro, neka je sa srećom Kafu" ili "Najzaslužniji za titulu!", a bilo je i komentara koji su žalili što nije pokazao više: "Kakav bi ti igrač bio da 'oćeš da treniraš".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?⚪️??

A post shared by J.Cafu (@jonatancafu) on May 19, 2019 at 2:07pm PDT

U Evropi je za Zvezdu odigrao samo 60 minuta u prvoj utakmici sa Salcburgom (0:0) u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok je u našoj ligi upisao 376 minuta za osam utakmica. U duelu sa Čukaričkim je odigrao sedam minuta, sa Vojvodinom (90), Radnikom (61), Partizanom (61), Mladosti (84), Zemunom (45) i Radom (28).