Nenad Lalatović
Marko Metlaš
Nenad Lalatović

Marko Metlaš

Nenad Lalatović, Foto: Marko Metlaš

* Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radnika iz Surdulice sa 4:0

* Vojvodina se zahvaljujući ubedljivoj gol razlici nalazi na vrhu tabele Superlige Srbije

* Eze, Gemović, Matić i Zukić bili su strelci za Vojvodinu 

Mahao dvoglavim orlom ispred Nemanje Matića! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Kurir/S:I. DATUM I VREME: 11.08.2019. 21:51 Da li se nešto krije iza ovog slavlja engleskog fudbalera? Rašford, Foto: Printscreen Twitter/Muhamed Veli * Fudbaleri Mančester junajteda osvijili su prve bodove u novoj sezoni Premijer lige * Rašford je bio strelac dva pogotka u pobedi od 4:0 protiv Čelsija * Junajted u narednom kolu igra protiv Vulvsa, dok Čelsi u sredu očekuje UEFA Superkup protiv Liverpula, a onda duel sa Lesterom AUTOR: S.M.

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su pobede u meču četvrtog kola Superlige Srbije.

Vojvodina je zauzela čelo tabele i nema nameru da posusta!

Izabranici trenera Nenada Lalatovića su ostvarili još jedan ubedljiv trijumf. U Surdulici su pobedili sa 4:0 i sa maksimalnih 12 bodova i gol razlikom od 14:1 vode na tabeli Superlige. Sve je bilo rešeno u uvodnih pola sata meča kada su Eze, Gemović i Matić u "talasima" tresli mrežu Kostića, da bi u drugom poluvremenu pobedu potvrdio mladi Zukić.

PROČITAJTE JOŠ:

Već narednog vikenda u Novom Sadu čeka nas "vojvođanski derbi" za prvu poziciju na tabeli pošto će Vojvodina ugostiti TSC iz Bačke Topole, novajliju u Linglong Superligi, koji takođe ima maksimalan učinak, ali nešto slabiju gol-razliku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića