Blagoj Georgijev
Screenshoot Instagram
 Blagoj Georgijev

Screenshoot Instagram

Blagoj Georgijev, Foto: Screenshoot Instagram

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Blagoj Georgiev i posle fudbalske karijere privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, i to, kako svojmi izgledom, tako i svojim ponašanjem, pa je to jedan od glavnih razloga zbog kojih će, kako se nezvanično piše u pojedinim medijima, ući u Zadrugu 3.

Bugarin, je u sezoni 2006/07 bio član našeg najtrofejnijeg kluba sa kojim je osvojio duplu krunu. Fudbalsku penziju provodi u luksuzu i izobilju.

 Blagoj Georgijev

Screenshoot Instagram

Blagoj Georgijev, Foto: Screenshoot Instagram

Tako je svoje telo potpuno iscrtao raznoraznim tetovažama, sa prijateljima često llumpuje uz tompuse, nargile i brdo hrane,a posle brojnih lepih žena sa kojima je bio, utisak je da se najzad skrasio sa Zlatkom Rajkovom sa kojom čeka bebu.Takođe, Blagoj je izuzetno posvećen veri, čita religijsku literaturu i često obilazi svetinje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, i pored toga, prema poslednjim informacijama, koje još zvanično nisu potvrđene, odlučio je da bude deo nove sezone Zadruge. Po svemu sudeći, neće ostati nezapažen, a spekuliše se da je fudbaler u karijeri zaradio impozantnih šest miliona evra.

Blagoj Georgijev

Instagram printscreen

Blagoj Georgijev, Foto: Instagram printscreen

BONUS VIDEO:

Gudurić posle Portorika: "Cepamo dalje..."