Viljareal -  Barselona 1:4
Tanjug / AP
Viljareal -  Barselona 1:4

Tanjug / AP

Viljareal - Barselona 1:4, Foto: Tanjug / AP

Bivši predsednik Barselone Sandro Rosel je proveo u zatvoru 643 dana, ali su optužbe protiv njega u vezi sa korupcijom odbačene i ne samo da je ponovo slobodan čovek, već je tužio državu Španiju za 30 miliona evra, a nema nikakve sumnje da će spor i dobiti. Rosel je gostujući u jednoj radio emisiji pričao o danima provedenim iza rešetaka. 

- Dok ste u zatvoru preispitujete puno stvari. Ne bih rekao da vam uništi život, ali mnogo toga stavi na čekanje. Ne želim izbrisati svoje sećanje, ono je dio mog života. Postoje ljudi koji su povukli veze kako bi mi oduzeli slobodu i to na dve godine. Bilo je to jako bolno za moju porodicu. Srećan sam što su i oni i moji prijatelji od početka verovali da sam nevin. Za moju porodicu i mene, sloboda je neprocenjiva. Sve što se desilo mi je narušilo ugled i nanelo ogromne poslovne gubitke.

Rosel i dalje prati igre kluba na čijem je čelu bio od 2010. do 2014. godine, kad je klub osvojio Ligu šampiona i dve titule prvaka Španije.

- Barselona nije izgledala sjajno u poslednjih par utakmica, ali je jasno i da je VAR napravio neke greške zbog kojih je Real pobeđivao na utakmicama koje su prelomile šampionsku trku - rekao je Rosel.

PROČITAJTE JOŠ: