Mark Andre Ter Štegen
Tanjug Manu Fernandez
Mark Andre Ter Štegen, Foto: Tanjug Manu Fernandez

Golman fudbalera Barselone Mark Andre Ter Štegen rekao je da njegova ekipa mora da popravi formu u Ligi šampiona, posle pobede protiv Slavije iz Praga u trećem kolu.

Poznata sportska novinarka saopštila tužne vesti! (FOTO)

AUTOR: Kurir/Alo.rs / M. Dr. DATUM I VREME: 24.10.2019. 15:20 Irene je takođe otkrila i da je sa 10 godina imala operaciju nakon koje je tri meseca bila prikovana za krevet. Irene Janikvera, Foto: Pritnscreen/Instagram Poznata španska sportska novinarka Irene Janikvera otkrila je da boluje od opake bolesti. AUTOR: Alo.rs/ I.Dž.

Barselona je sinoć u Pragu pobedila Slaviju sa 2:1 u trećem kolu Lige šampiona. Španski tim nije igrao dobro i nije stvorio mnogo šansi, ali je poveo već u trećem minutu golom Lionela Mesija. Domaći su izjednačili golom Jana Borila u 50. minutu, a sedam minuta kasnije autogol postigao je Peter Olajinka.

PROČITAJTE JOŠ:

"Nismo bili na željenom nivou. Na sreću, osvojili smo sva tri boda i to je najvažnije. Uprkos pobedi, ima stvari na kojima moramo da radimo i popravimo ih za naredne utakmice. Moramo o tome da razgovaramo. Radim najbolje što mogu, a pokušaćemo da napredujemo u narednim mečevima", rekao je Ter Štegen, preneli su španski mediji.

Barselona je prva na tabeli Grupe F sa sedam bodova, po četiri imaju Inter i Borusija iz Dortmunda, a Slavija ima jedan bod.

BONUS VIDEO:

ALO! na licu mesta! Fudbaleri Mančester junajteda stigli u Beograd!