Irene Janikvera
Pritnscreen/Instagram
Irene Janikvera

Pritnscreen/Instagram

Irene Janikvera, Foto: Pritnscreen/Instagram

Poznata španska sportska novinarka Irene Janikvera otkrila je da boluje od opake bolesti. 

Jovića ponižavaju i kad Real pobeđuje, objavljena nova sramna provokacija na račun napadača (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 24.10.2019. 14:01 Luka Jović neprestano je u žiži javnosti, a tako je bilo i posle utakmice Lige šampiona između Galatasaraja i Reala. Luka Jović, Foto: EPA Sedat Suna Srpski napadač je dobio šansu u završnici meča, a pre nego što je u 82.

"Imam tumor na mozgu i do kraja života ću morati da budem pod nadzorom lekara. Tumor je benigan i ne raste. Svake godine moram da idem na magnetnu rezonancu", rekla je Irena.

Milioneri iz Sitija očajni, preduzeli neverovatan korak da poprave atmosferu

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 24.10.2019. 13:35 Fudbalski klub Mančester Siti, nezadovoljan atmosferom koju navijači prave na utakmicama, pokrenuo je kampanju na influenserskoj platformi "Tribe", kako bi se to stanje popravilo.

"Tri ili četiri puta sam uzela antidepresiv. Došao je i psihijatar koji mi je rekao da ga uzmem ako budem imala osećaj da se utapam", rekla je novinarka i dodala da joj je bilo teško jer zatvorena u kući nije mogla da prati sportske događaje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je otkrila i da je sa 10 godina imala operaciju nakon koje je tri meseca bila prikovana za krevet.

"Oporavak je trajao dve godine i tek tada sam mogla normalno da hodam- rekla je Irena koja je velika navijačica Real Madrida.

BONUS VIDEO:

ALO! na licu mesta! Fudbaleri Mančester junajteda stigli u Beograd!