Ronaldo slavi osmu uzastopnu titulu Juventusa
Tanjug/AP, Luca Bruni
Optuženi za utaju... Murinjo i Ronaldo

Profimedia

Optuženi za utaju... Murinjo i Ronaldo, Foto: Profimedia

Pošto je Masimilijano Alegri nedavno objavio kako na kraju sezone napušta klupu Juventusa, prema pisanjima španske "Marca" Ronaldo je upravi kluba preporučio Žoze Murinja!

PROČITAJTE JOŠ:

"NEMOJ U TO S*ANJE OD KLUBA!" Uništio sebi karijeru a sada pokušava da spasi svog zemljaka! (VIDEO)

OD DANAS NA NETU, SUTRA TRK NA BLAGAJNE! Počela prodaja karata za derbi! Ovo su cene ulaznica za finale Kupa!

POTVRĐENE TVRDNJE! Bio je njihova prva želja, Evroligaš oduzeo Lendejla Partizanu!

Njih dvojica su sarađivali zajedno u Real Madridu, a deluje da bi ponovili tu saradnju. I italijanska "La Gazzeta dello Sport" je objavila da Murinjo ima ljude koje bi ga podržali u klubu a to su već spomenuti Ronaldo i Horhe Mendeš. 

Murinjo je radio u Italiji predvodio Inter do triple krune, pa ne čudi da nije omiljen predlog za trenera "stare dame", a svakako nije pomoglo što je provocirao navijače kada je njegov tadašnji klub Mančester junajted slavio u Torinu.

Neke od opcija za novog trenera Juventusa su i Simone Inzagi, Mauricio Sari, Siniša Mihajlović i Antonio Konte koji je bio trener torinskog kluba, on je ujedno i započeo niz osvajanja šampionata, stigli su do osme titule. 

Ipak jedno ime ističe od ostalih a to je Mauricio Poketino iz Totenhema. Argentinac je odveo "Sparse" do finala Lige šampiona i najavio odlazak iz kluba ako mu se ne ispune uslovi. 

Prema pisanju "Tuttomercata", kontakt je uspostavljen i pre polufinala, a Juventus bi morao da plati i odštetu od 40 miliona evra.