Obamejang
EPA-EFE/NEIL HALL
Obamejang

EPA-EFE/NEIL HALL

Obamejang, Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

PROČITAJTE JOŠ:

ŠANSA KOJA SE PRUŽA JEDNOM U ŽIVOTU! Euforični navijač upozorio ženu da će isprazniti njen račun! (VIDEO)

IGRALI SA FINALISTOM LIGE ŠAMPIONA A SADA SE MUČE U DRUGOJ LIGI! Došao na trening sa štapom za pecanje da bi ulovio fudbalske talente, a onda je usledila brutalna prozivka! (FOTO + VIDEO)

ZA NEVEROVANJE! BIO NA SPISKU POJAČANJA! Zvezda htela Ajaksovog dželata, ali je umesto Moure na Marakanu stigao OVAJ IGRAČ i doživeo katastrofu! (FOTO)

Nakon greške na sredini terena, fudbaleri Arsenala su pokrenuli kontru da bi na asistenciju Lukasa Toreire,  Aleksandre Lakazeti doneo prednost timu iz Londona!

Nadu "slepim miševima" je doneo Francuz Kevin Gameiro svojim drugim golom na utakmici. Odlično je proigrao jedan igrač Valensije Rodriga koji je još bolje vratio loptu na liniji kaznenog prostora gde je Gameiro raspalio loptu za 2:2

Ipak san o finalu ovog takmičenja je ugasio svojim drugim golom Pjer Emerik Obamejang koji je posle odličnog prodora Najlsa sa desne strane, uklizao i doneo prednost na ovoj utakmici 3:2.

I opet Obamejang, dotukao je Valensiju svojim trećim golom na utakmici u 88. minutu! Na asistenciju bivšeg igrača Junajteda Miktarijana postigao je het-trik!

Arsenal je slavio ukupnim rezultatom 7:3, plasirali su se u finale koje se 29. maja igra u Bakuu gde će se sastati sa Čelsijem.