ČOVEK JE POSTAO KIKSARA Onana: Izneverio sam tim
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Onana je u letnjem prelaznom roku stigao u Mančester junajted iz Intera, a ove sezone branio je na šest mečeva za klub sa "Old traforda". Mančester junajted je na tih šest mečeva u svim takmičenjima primio čak 14 golova.

"Moram da naučim lekciju. Ovo je bio jedan od mojih najgorih mečeva. Tim nije mogao da pobedi zbog mene. Teško je izgubiti na ovaj način, jer smo dobro počeli meč", rekao je Onana za TNT Sports.

Mančester junajted je sinoć u Minhenu poražen od Bajerna rezultatom 4:3. Onana je bio glavni krivac za prvi gol Bajerna koji je postigao Leroj Sane u 28. minutu.

"Posle moje greške izgubili smo kontrolu nad utakmicom. Teška situacija za nas, posebno za mene, jer sam ja taj koji je izneverio tim. Zbog mene nismo pobedili, ali moramo da idemo dalje. Takav je život nas golmana. Moja greška je odlučila meč. Nije bilo lako, ali borili smo se do kraja", dodao je golman Mančester junajteda.

Onana je priznao da je ove sezone svojim greškama nekoliko puta odmogao timu.

"Imam mnogo toga da dokažem, jer moj početak u Mančesteru nije bio dobar. Nije bilo onako kako sam želeo. Mi smo veliki klub i želimo da osvojimo sve. Moramo da nastavimo vredno da radimo", istakao je Onana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading