OGLASIO SE POZNATI GOLMAN I SVE ŠOKIRAO Zabranjeno mi je da igram protiv Srbije
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Nakon velikog skandala koji je uzdrmao tamošnju javnost, oglasio se Onana i otkrio o čemu se zapravo radi. 

- Želim da iskažem svoju naklonost prema zemlji i fudbalskoj reprezentaciji. Juče mi nije bilo dozvoljeno da budem na terenu i pomognem Kamerunu da ostvari ciljeve tima, kao što to uvek činim. Uvek sam se trudio da vodim tim ka uspehu. Dao sam sve od sebe, svu svoju energiju, kako bih našao rešenje za situaciju koju fudbaleri često doživljavaju, ali te želje nije bilo na drugoj strani. Neke situacije je teško rešiti - stoji u tekstu Onane i dodaje se:

DOBILI SMO NOVE UČESNIKE OSMINE FINALA Australija u direktnom okršaju izbacila Dansku, Tunis iznenadio Francuze ali nedovoljno za prolaz dalje

- Ali uvek poštujem i podržavam odluke čelnih ljudi koji žele da postignu uspeh za celu zemlju. Svojim saigračima želim sve najbolje jer smo pokazali da u ovom takmičenju možemo daleko. Vrednosti koje podržavam kao čovek i kao sportista su one koje me obeležavaju i koje mi je porodica usađivala od malena. Uvek je čast igrati za Kamerun - napisao je 26-godišnji čuvar mreže. 

Selektor Kameruna Rigobert Song udaljio je Onanu iz tima zbog njegovog ponašanja na meču protiv Švajcarske, napisao je Fabricio Romano.

Onana često odlazi daleko od svog gola, želi da učestvuje u igri, što se ne dopada Songu, već od Onane traži da ne rizikuje previše, odnosno da bude poput "tradicionalnih" čuvara mreže.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading