ONANA URLA NA MEGVAJERA Novi golman Mančestera odmah krenuo da nameće autoritet
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Junajted je protekle noći poražen u Las Vegasu od Borusije Dortmund 3:2, posle preokreta Nemaca.

To je "djavolima" već treći poraz na pripremama, što je izuzetno zabrinulo navijače Mančester junajteda.

Iako je u klubu tek nekoliko dana to nije bio problem za kamerunskog golmana da se besno zaleti ka Megvajeru i krene da mu negoduje.

"Ne sviđa mi se to od Onane. Megvajer je laka meta, nije uradio ništa loše", prokomentarisao je Gabrijel Agbonlaor, nakadašnji fudbaler Aston Vile i engleske reprezentacije.

Ne mora da znači da je u pravu, možda Mančesteru baš i treba golman koji će s vremena na vreme da razmrda odbranu kada se "uspavaju".

 

 

Onana je dao svoj komentar na ovu situaciju.

- Mnogo zahtevam od njih i mnogo ću zahtevati od njih jer su sjajni igrači. Za mene je velika čast igrati sa ovim defanzivcima, sa Martinesom, Harijem. Oni rade sjajne stvari, važni su igrači za klub, i veoma sam srećan što sam deo ovog tima i igrati sa njima je nešto veliko - rekao je Andre.

Novinar je podsetio na legendu kluba Petera Šmajhela koji je takođe znao da žustro grdi svoje defanzivce prilikom propusta u odbrani.

- Trudim se da tražim mnogo od njega jer znam da je dobar igrač, jedan je od kapitena tima, veliki je, dobar sa loptom. Dakle, mnogo ću zahtevati od njega. On je dobar, sjajan momak, imam dobar odnos sa njim, tako da mora da bude spreman. Jer kada sam ispred gola, tražiću mnogo od svih. Počevši od sebe, jer mislim da smo zajedno u ovome i da će greške doći, i ne moramo da se plašimo da pogrešimo jer je to deo života i učimo iz grešaka - izjavio je golman "crvenih djavola"

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading