RADE BOGDANOVIĆ U SVOM STILU Korejci te nikada neće izdati, više verujem Hvangu nego Endiajeu
Printscreen

Nekadašnji reprezentativac, a sada poznati fudbalski analitičar, Rade Bogdanović govorio je u emisiji "Miljanov korner" o fudbalu u Srbiji.

Istakao je da je kriza u srpskom fudbalu počela dan posle velike pobede Srbije nad Portugalijom, kada je naša reprezentacija uspela da ostvari plasman na Svetsko prvenstvo.

Rade se dotakao novog pojačanja Crvene zvezde Hvanga In Beoma.

- Ja toliko Južnu Koreju obožavam, da ne znam koliko mogu da budem objetkivan. Pokušaću, s obzirom na to da je on vezni igrač. Nisam ga puno gledao, malo hajlajtse. Mislim da se sigurno radi o dobrom igraču, s obe noge igra. Korejci su jako zahvalni igrači, uporni, brzi i nikada te neće izdati. To je nešto što je jako bitno u karakteru - rekao je Bogdanović i dodao:

- Dobila je Zvezda pravog igrača kada je Hvang u pitanju. Njemu samo treba igračka praksa, ne znam što nije igrao i kakav je sukob sa bivšim klubom igrao. Igrač koji će se najbrže prilagoditi, već je živeo u Evropi. Ja da sam na mestu Zvezde i Partizana, čačkao bih to tržište. Vredni su u radni, disciplinovani i nemaju tetovažu. Više verujem u njega, nego u ovog centarfora Endiajea.

EMOTIVNO Crvena zvezda se oprostila od Gobeljića

Osvrnuo se i na grupu u kojoj će Zvezda igrati u Ligi šampiona.

- Mislim da  će nama najteže da bude sa Lajpcigom. Igraju 90 minuta fudbal, ne možeš da dišeš. Smrve te, satru te, Promene pravca, ozbiljni igrači, a nemačka ekipa. Siti, evropski prvak, najbogatiji kluib na planeti. Preozbiljan trener, preozbiljni igrači. Šta tu može da se izgubi? Ništa! Može samo da se nauči. Iskreno je Barak rekao, može samo da se nauči.

- Protiv Jang Bojsa svi razmišljaju da ćemo lako. Trener im je Rafael Viki, igrao sam s njim u Nemačkoj. Defanzivno orijentisan, prima jako malo golova, ide na nulu i jaku kontru. Mislim da će to biti najzanimljivija utakmica Zvezde u ovoj grupi - jasan je Bogdanović koji je u međuvremenu javno pohvalio sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading