NEĆU DA MI ŽENA BUDE ZAMOTANA KAO NINDŽA Doskorašnji štoper Crvene zvezde na udaru u regionu zbog izjave o Saudijskoj Arabiji
FK Crvena zvezda

 

Radovan Pankov (27) se „okićen“ trofejima iz Crvene zvezde preselio u poljsku Legiju iz Varšave.

Imao je i ponude iz Japana, Saudijske Arabije, hit destinacije ovog leta, gde su svi pohrlili po arapske milione, ali se odlučio za ostanak u Evropi.

- Ponekad se ne radi samo o finansijama. Imao sam dobre uslove u Crvenoj zvezdi, još sam mlad, želim da se dokazujem. U Legiji ću provesti dve do tri godine i preći u jednu od liga petice. U formi sam, vodim računa o načinu života i telu, tako da mislim da ću moći da igram do 35 ili 36 godine. Imam dovoljno vremena da se preselim na istok. Veoma važno pitanje je porodica sa kojom je nemoguće zajedno otići u Saudijsku Arabiju. Kada ne živiš u velikom gradu, žena i deca budu zamotani kao nindže. Ne sviđa mi se to - rekao je Radovan za „Mozzartsport“.

Zbog ove izjave Pankov se našao na udaru medija u regionu, pre svih klix.ba koji je njegovu izjavu preneo sa naslovom "Islamofobni ispad igrača iz Srbije", na šta se nadovezao index.hr, a tu je i tekst avaz.ba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading