VELIKI PEH ZA DOSKORAŠNJEG NAPADAČA ZVEZDE Aleksandar Pešić doživeo ozbiljnu povredu na debiju za novi klub, čeka ga duža pauza
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Rastali su se Crvena zvezda i Aleksandar Pešić nakon samo jedne sezone. Srpski napadač rešio je da "digne sidro" i još jednom okuša sreću u Evropi, ovoga puta u dresu Ferencvaropa, ali početak ne obećava budući da je popularni Šilja doživeo povredu na prvoj utakmici za novi klub. 

Srpski napadač doživeo je povredu tokom prijateljskog susreta protiv slovenačke Rogaške. Pešiću je tom prilikom ispalo rame, a nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da, na svu sreću, operacija nije potrebna. 

VELIKI PEH ZA DOSKORAŠNJEG NAPADAČA ZVEZDE Aleksandar Pešić doživeo ozbiljnu povredu na debiju za novi klub, čeka ga duža pauza

FK Crvena zvezda

 

Ipak, Pešića očekuje nešto duža pauza. Šuška se da bi popularni Šilja van stroja mogao da bude oko šest medelja, a samim tom propustiće celokupan pripremni period u novom klubu.

Ferencvaroš ga je pre desetak dana kupio od Crvene zvezde u transferu teškom 1.500.000 evra. Peršić je tokom prethodne sezone postigao 16 golova u svim takmičenjima, bio je izuzetan u dvomeču protiv Makabija iz Haife, a rešio je i finale Kupa Srbije kada je sa dva gola kumovao preokretu crveno-belih protiv Čukaričkog. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading