Dušan Vlahović na Mikonosu
Foto: Profimedia/Profimedia

 

A sad nešto i za ženske oči!

Dušan Vlahović na Mikonosu

Profimedia

 

Dušan Vlahović, fudbalski reprezentativac Srbije i zvezda italijanskog Juventusa, na grčkoj plaži napravio je pravu pometnju među pripadnicama lepšeg pola.

Dušan Vlahović na Mikonosu

Profimedia

 

Devojke koje su se u tom trenutku zadesile na Mikonosu u društvu 23-godišnjeg Beograđana nisu mogle da skrenu poglede sa Duletovog izvajanog tela. A on je nonšalantno, između ispijanja koktela, skinuo šorts i ostao u gaćama.

Dušan Vlahović na Mikonosu

Profimedia

 

Nema šta, Vlahović je u top formi iako se zbog povrede trenutno ne nalazi na spisku reprezentativaca Srbije koje očekuje utakmice sa Jordanom u Beču (16. jun) i Bugarskom u Razgradu (20. jun).

Dušan Vlahović

AP/Jose Breton

 

Na suncu čeka poziv Čelsija

Na odmoru Vlahovića može da dočeka vest da će dres Juventusa već od naredne sezone zameniti Čelsijevim! To se da zaključiti iz pregovora sportskog direktora „stare dame“ Đovanija Mane s predstavnicima kluba iz Londona.
- Juventus i Čelsi su otvorili pregovore u vezi s transferom Vlahovića. Međutim, posao nije blizu realizacije jer Čelsi nudi Romelua Lukakua i Rubena Loftusa i novac za srpskog fudbalera - rekao je Mana.
Za Ducija je zainteresovan i Bajern.

- Vlahović ima problem sa preponama. Razgovarali smo u poslednjih deset dana, jednostavno trpi neverovatne bolove i dogovor je da preskoči. Naučili smo neke lekcije, neće nam više igrati povređeni igrači, makar ih samo nokat boleo - rekao je selektor Piksi.

Do potpunog oporavka Vlahović može da uživa u suncu, moru i lepim devojkama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading