IŠLI SMO U SAMOUBILAČKU MISIJU Dejan Stanković napušta Sampdoriju
Foto: AP/Alfredo Falcone/LaPresse via AP

Srpski trener, Dejan Stanković, napustiće Sampdoriju na kraju sezone.

Klub iz Đenove u poslednjem kolu gostovao je Napoliju nakon čega Stanković više neće voditi ovaj tim koji će naredne sezone igrati u Seriji B.

- Ovo će da bude moja poslednja utakmica na klupi Sampdorije. Neću biti ovde sledeće sezone. Bila je ovo veoma teška sezona sa svake tačke gledišta. S jedne strane cilj je bio pokušaj da se Sampdorija spasi ispadanja u Seriju B. Spas kluba bio bi pošten prema svim navijačima. Ovde sam naučio kako da volim i kako da branim klub. Želim da se zahvalim svima koji su bili uz nas - rekao je Stanković i dodao:

 

 

- Nikada neću da zaboravim ovih osam meseci. Navijači su bili zračak sunca u beskrajnom tunelu. Sa profesionalne tačke gledišta situacija u klubu se dosta pogoršala od mog dolaska. U decembru je već bilo teško zatvaranjem "pijace". Bio sam razočaran, išli smo u samoubilačku misiju.

Zahvalio se nekadašnji trener Crvene zvezde svim saradnicima u Đenovi.

- Hvala mom stručnom štabu, svim divnim ljudima koje sam upoznao. Hvala igračima, bilo je teško ali zajedno smo živeli i bili ujedinjeni do kraja. Tako mi je žao. Profesionalac sam, poštovao sam dres i klub - zaključio je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading