IMAO POZIV SA "MARAKANE" Zoran Tošić mogao da završi u Crvenoj zvezdi
EPA

U podkastu "Alesto" kod novinara Aleksandra Stojanovića, Zoran Tošić je ispričao da je u Partizan stigao na preporuke Branka Savića, Dejana Rađenovića i Dejana Govedarice, tadašnjeg pomoćnika Miroslava Đukića u mladoj reprezentaciji Srbije, ali nisu samo oni motrili na Bambija.

- Ja sam bio blizu Crvene zvezde i OFK Beograda. Bio sam na pripremama sa Banatom i tada me je Zvezdan Terzić iz OFK Beograda zvao i rekao da se sve dogovorio sa gazdom Mirkom Vučurevićem. Zove me i kaže kao sad će doći neko da uzme moj pasoš, pa da ja idem na pripreme sa OFK Beogradom. Pa me odmah potom zove Mirko i kaže ništa nije dogovoreno, ne idem nigde, ostajem tu. Pa opet Terzić zove da ga ne slušam - nasmejao se Tošić.

NATHO MOĆNOM PORUKOM DIGAO "GROBARE" NA NOGE Ne idem nigde u teškim vremenima

Nastavio je u istom ritmu.

- U to vreme ja bio klinac 20 godina i ne znam koga da slušam. U periodu kada sam bio na U21, sadašnji selektor Piksi, koji je tada bio predsednik Crvene zvezde takođe me je zvao, ali kada sam čuo da je Partizan zainteresovan, nisam ni o čemu drugom razmišljao.

Tošić, koji danas igra za grčku Lamiju, odigrao je ukupno 137 utakmica za Partizan, a nosio je još dresove CSKA Moskve, Tobola, Kelna i Mančester junajteda. Kaže da je sa 21 godinom ispunio sve snove jer je zaigrao za Srbiju, Partizan i Junajted.

- Nije malo nedostajalo da zaigram u Zvezdi, Mirko Vučurević je pre bio za Partizan jer je bio bliži sa tadašnjim ljudima iz Uprave, dok je OFK Beograd... Tamo su bili Kolarov, Ivanović, ne znam da li je Tošić otišao, ali kada sam čuo da je Partizan opcija - nisam razmišljao o drugom klubu - objasnio je Tošić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading