SPREMA SE VELIKI ZEMLJOTRES U SRPSKOM FUDBALU Bivši fudbaler Zvezde prelazi u Partizan?
Foto: EPA/EPA

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i dugogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ, spreman da se vrati u srpski fudbal.

I to ne bilo gde, već u redove Partizana. Kako piše "Telegraf", crno-beli su pozvali Vranješa. Navodno, snažni defanzivac mogao bi na leto da zaduži crno-belu opremu, ukoliko u fudbalskom klubu Partizan neke stvari budu dovedene na svoje mesto po okončanju sezone.

SPREMA SE VELIKI ZEMLJOTRES U SRPSKOM FUDBALU Bivši fudbaler Zvezde prelazi u Partizan?

EPA

 

Ognjen Vranješ ponikao je u Borcu iz Banjaluke, a u decembru 2008. prelazi u Crvenu zvezdu. Po dolasku Vladimira Petrovića Pižona na mesto trenera crveno-belih Ognjen Vranješ ne uspeva da se nametne i mora da napusti klub, pa ide na pozajmice u Napredak i Šerif iz Tiraspolja.

Igrajući za Šerif u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2010. godine protiv Dinama u Zagrebu pojavio se u majici Crvene zvezde, kada je moldavski klub izbacio predstavnika Hrvatske. Taj njegov postupak izazvao je oduševljenje pristalica crveno-belih, ali i bes i srdžu u Zagrebu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading