OGLASILI SE IZ ČUKARIČKOG Evo zašto smo pristali da se finale Kupa igra na "Marakani"
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

U razgovoru za klupski sajt "Brđana" Matijašević je prvo iskoristio priliku da se zahvali čelnicima Vojvodine protiv koje su igrali polufinale ovog takmičenja.

Prvog dana meč je prekinut zbog nevremena nad Novim Sadom, a beogradski tim dan duže je ostao na severu Srbije kako bi sutradan mogao da odigra ponovljeni meč.

OZBILJAN NOVAC Koliko će Bahar zaraditi u Zvezdi? Jedan bonus je veći od plate

On je objasnio zašto se finale igra na "Marakani".

- Bili smo spremni i da susret organizujemo na našem stadionu na Banovom brdu, i on bi sigurno bio pun, ali da budemo realni, većinski navijačima Crvene zvezde. Pristali smo da igramo na "Marakani", samo iz razloga što finale Kupa Srbije mora da bude praznik fudbala, i da na tom meču bude što više gledalaca, a očekujem da će interesovanje biti veliko - naveo je Matijašević, koji se osvrnuo i na ambicije svog kluba do kraja sezone.

- "Borićemo se za trofej, sportski, na terenu, pokušati da po drugi put u istoriji osvojimo Kup Srbije. Verujem da će se svi igrači do četvrtka oporaviti i da će biti spremni za veliko finale, pa ko bude bolji neka pobedi. Gostovali smo u svim rundama Kupa do sada, neće nam biti problem da to još jednom učinimo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading