BOMBASTIČNE VESTI SA PIRINEJA Madriđani žele po svaku cenu Vlahovića
Foto: AP/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Španski  "Mundo deportivo" prenosi da je napravljena lista od šest napadača koje Real želi, a da je prvi na listi as Juventusa, Dušan Vlahović.

Prva meta biće pulen Masimilijana Alegrija,  za koga je Real spreman da potroši 70.000.000 do 80.000.000 evra, a jasno je da Vlahović nije zadovoljan svojim statusom u Juventusu, tako da je  spreman da ode u  prestonicu Španije. 

ZVEZDA POTVRDILA I ZVANIČNO Barak Bahar novi trener crveno-belih

BOMBASTIČNE VESTI SA PIRINEJA Madriđani žele po svaku cenu Vlahovića

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

Ruku na srce, nije Vlahović jedina opcija Realu. Madriđani su kao metu označili i Harija Edvarda Kejna, kojem se ne ostaje u Totenhemu jer želi trofeje, a zanimljiv im je i Gonsalo Ramoš (21). Mladi napadač Benfike faktički "izbacio" Kristijana Ronalda iz startne postave Portugala na Mundijalu, a interesantan je mnogim klubovima! 

Zbog brutalne former Erlinga Holanda, raspituje se Real i za Argentinca Hulijana Alvareza, koji pored Holanda u Sitiju ne dobija mnogo prilike! 

Ukoliko Realu ne pođe za rukom da dovede neku od najvećih želja, dovešće igrača koji bi u narednoj sezoni bio rezerva Karimu Benzemi, a najzanimljiviji  je trenutno Hosel iz Espanjola.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Iko

19.05.2023 13:52

Vlahovic bi bio idealan za Real Madrid i njihov nacin igre.