"SRPSKA VIOLA" IDE PO TROFEJ Jović i ekipa drhtali, ali uprkos porazu prošli dalje, AZ se vratio "iz mrtvih", Vest Hem silan
Foto: AP/Tanjug/Ap

 

Fudbaleri Fiorentine plasirali su se u polufinale Lige konferencija, pošto su na domaćem terenu izgubili od ekipe Leha iz Poznanja sa 3:2 (0:1) u utakmici četvrtfinala.

Golove za domaću ekipu su postigli Rikardo Sotil u 78. minutu i Gaetano Catrovili u 92. minutu. Precizni za goste su bili Afonso Susa u 9. minutu, Kristofer Velde u 64. minutu i Artur Sobeh u 69. minutu. U prvom meču odigranom u Poljskoj, pobedu je odneo italijanski tim rezultatom 4:1.

Tanjug/Ap

 

Fudbaleri AZ Alkmara plasirali su se u polufinale Lige konferencija nakon pobede nad Anderlehtom, posle penala ukupnim rezultatom 6:1. Nakon 120 minuta rezultat je bio 2:0 za holandsku ekipu i pošto je prvi meč završen istim rezultatom u korist Anderlehta u Belgiji, šutirani su penali.

Polufinale su kompletirali Vest Hem i Bazel. Englezi su bili ubedljivi protiv Genta (4:1), dok su Švajcarci eliminisali Nicu posle produžetaka (2:1).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading