Najveće kvote na svetu put do dobitka u Mozzartovom izazzovu
EPA/ Claudio Giovannini

Najveće takmičenje u sportskom klađenju u Srbiji je u punom jeku. Mozzart izazzov počeo je 23. marta i trajaće do 23. aprila, tokom čega će za kladilačko umeće da bude nagrađeno 960 igrača.

Svakog jutra na programu je novi dnevni izazzov koji treba da se ispuni kako bi se ušlo u konkurenciju za deo dnevnog nagradnog fonda od 500.000 dinara. Na kraju dana, najizdašnije parče kolača od pola miliona dinara pripašće onome ko pogodi najveću kvotu tog dana uz ispunjeni dnevni izazzov.

Najveće kvote na svetu put do dobitka u Mozzartovom izazzovu

Promo

 

 

Današnji uslov je da pogodiš tri puta PLUS na poene igrača.

 

Na putu do najvećeg dobitka mogu da vam pomognu promo kvote. U prvom planu su prvi čertvrtfinalni dueli u Ligi Evrope i Ligi konferencije, a bukmejkeri Mozzarta za vas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kec na Mančester Junajted protiv Sevilje i dvojka na Fjorentinu protiv Leha u Poznanju.

MANČESTER JUNAJTED – SEVILJA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,45

Sevilja ima lošu sezonu u Primeri, ali Andalužani su specijalisti za Ligu Evrope koju su osvajali čak šest puta u ovom veku. Mančester Junajted je u Murinjovoj eri osvojio ovo takmičenje. Četa Erika ten Haga je blizu Lige šampiona naredne sezone preko Premijer lige, dok je timu Marka Dmitrovića i Nemanje Gudelja ovo jedina ulaznica za plasman u elitno takmičenje naredne sezone. Junajted je u seriji od 25 mečeva vez poraza na svom terenu u svim takmičenjima, dok Sevilja igra loše na gostovanjima. Samo jedan trijumf na pet prethodnih mečeva. Problem za domaćina je povreda najboljeg igrača i strelca ove sezone Markusa Rašforda. Ovi timovi su pre tri godine igrali polufinale Lige Evrope. Sevilja je pobedila giganta sa Old Traforda sa 2:1.

LEH – FJORENTINA (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 1,80

Poljski tim je daleko dogurao u Ligii konferencije, ali čini se da nema velike šanse protiv Fjorentine koja igra odlično ove godine u svim takmičenjima. Leh je treći u domaćem šampionatu sa čak 15 bodova manje od Rakova. Tim iz Poznanja je bez poraza na sedam mečeva, dok je Viola prekinula seriju od devet pobeda u svim takmičenjima prethodnog vikenda kada je odigrala nerešeno na Artemio Frankiju sa Specijom (1:1). Nikola Milenković je standardan u timu Fjorentine, dok Luka Jović šansu dobije pre svega s klupe za rezerve. Brazilac Artur Kabral ima prednost u špicu napada.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading